Wildlife interior

Zoals een aantal van jullie al weten ga ik volgend jaar samen wonen, en krijgen we eind van dit jaar de sleutel van ons huisje. Dan mag eindelijk het klussen beginnen! Omdat het bijna zover is, ben ik al druk bezig met het uitzoeken van leuke interieur items. Meubels zoals banken, stoelen en tafels kunnen we nog niet aanschaffen, maar details zijn net zo belangrijk als meubels, vind ik! Zonder details is je huis erg kaal. En wat moet je met een grote kale muur? Toen kwam ik dit toffe item tegen..


Deer head: MegaGadgets

Hoe tof is dit mooie rendierenhoofd? Ik kreeg hem binnen als bouwpakket, er zat een handig instructiebriefje bij waardoor hij in no-time in elkaar gezet was. Het materiaal is verfbaar dus je zou hem in alle kleurtjes kunnen maken die je wilt, maar ik vind juist deze natuurlijke kleur zo mooi. Ik ben gek op de natuur, en hoe leuk is het dat ik nu een klein stukje natuur in deze vorm in huis kan nemen! Ik kan niet wachten om hem straks op te hangen in ons eigen huisje. 

6 comments:

 1. Dit is echt heel gaaf! Zou deze zo in mijn interieur willen plaatsen x

  ReplyDelete
 2. Wauw, ook veel fijner dan zo'n echte! Wij hadden er vroeger eentje in de hal hangen, maar ik werd er eerder een beetje bang van... haha

  ReplyDelete
 3. Ah! Echt geweldig! Zo mooi! Wij hebben er al 1 van stof, dus deze kan er zo bij :)

  ReplyDelete
 4. Wat leuk! Ik vind dit ook veel beter dan een echte.

  ReplyDelete
 5. Wat ziet dat er leuk uit zeg!

  ReplyDelete
 6. Wauw, heel tof! Lekker opvallend, maar toch makkelijk te combineren in je interieur. Xx

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥