Sunny Autumn

Hadden jullie mijn vorige outfitpost al gezien met mijn vriend in de hoofdrol? Hij draagt een bril van Polette, dezelfde bril als ik hier draag. Ik wilde jullie laten zien hoe dezelfde zonnebril gemakkelijk door mannen en vrouwen gedragen kan worden! En pssst, ik heb een nieuwe rugzak waar ik zo blij mee ben!
Sunnies: Polette     Top & Jeans: H&M     Shoes: Nike     Watch: Renard     Backpack: Fjällräven     Jacket: Market

Het is nu echt tijd voor herfst outfits. Ik ben lang blijven hangen in de zomeroutfits, maar dat kon ook niet anders met zo'n mooie nazomer! Toen deze foto's zijn gemaakt was het eigenlijk ook nog te warm voor een jas, na het maken van de foto's is deze ook weer snel uit gegaan haha! Wat was het heerlijk weer tijdens ons weekendje Gent, en dat eind september!

12 comments:

 1. Ik vind de zonnebril erg gaaf, hij staat je ook goed! Dat shirt is trouwens ook te leuk!!

  ReplyDelete
 2. So nice! I love the backpack..got the same :D

  xoxo, Colli
  tobeyoutiful

  ReplyDelete
 3. Wat een gave foto's weer! Dat gestreepte shirt is echt leuk :)

  ReplyDelete
 4. Prachtige foto's weer en liefde voor je top!

  ReplyDelete
 5. Mooie foto's! Ik heb ook zo'n shirt in mijn kast hangen en ik blijf hem mooi vinden, ook jij weet hem mooi te combineren.

  ReplyDelete
 6. De bril past echt bij zowel mannen als vrouwen, staat jullie even goed! Je hele look is echt prachtig! :)

  ReplyDelete
 7. Ooh leuke outfit weer, toffe zonnebril ook! :D

  ReplyDelete
 8. Stralende foto's! Vind je rugzak ook zo leuk! Wil er ook zo graag een <3
  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 9. Verliefd op die zonnebril, echt mooi!

  ReplyDelete
 10. Wat een super leuke foto's! :)

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥