Soft Autumn weather

Pfoeh, wat zijn het drukke weken voor me. Gelukkig allemaal wel leuke dingen! Ook komt mijn verjaardag er aan (zaterdag), waar ik nog van alles voor moet voorbereiden. Ik word oud jongens..! Meer daar over later ;) Ook hebben mijn vriend en ik afgelopen weekend te horen gekregen dat we 8 december de sleutel van ons huis krijgen! Kan niet wachten om te gaan klussen! :) 
Deze foto's zijn een paar weken geleden genomen, toen de herfst begon en de bladeren nog groen waren. 


Top: H&M     Jeans: Zara     Shoes: Sacha     Bag: Primark

Meestal draag ik niet zulke lichte kleurtjes bij elkaar, maar vind het wel erg leuk! Met zwarte schoenen en tas maakt het dan toch meer een outfit die bij mij past. Deze broeken zijn voor de zomer leuk, maar in de herfst kunnen ze ook nog gerust gedragen worden! Met een fijne trui en een warme winterjas er overheen kan dit gemakkelijk. 

16 comments:

 1. Ja inderdaad, deze outfit kun je nog makkelijk dragen met een jasje! Ik vind de kleur van je top erg mooi! Fijne verjaardag alvast :P x

  ReplyDelete
 2. Z'n herkenbare plek waar je staat haha wij hebben het kerkepad en dat ziet er precies zo uit.. hek (naast voetbalveld) en dan stukje gras dan weer bomen! prachtige foto's weer! alvast een fijne verjaardag liefs X

  ReplyDelete
 3. Wauw, wat een mooie foto's! Je outfit is ook echt leuk!

  ReplyDelete
 4. Oh wat ben ik toch onwijs jaloers op jouw figuur. Dat lichte kleurtje staat je erg mooi!

  ReplyDelete
 5. Leuk dat jullie met je eigen huis kunnen beginnen! En een heel mooi shirt heb je aan. X

  ReplyDelete
 6. Hele mooie foto's alweer :) Ik vind die lichte kleurtjes ook gemakkelijk kunnen met een warme winterjas eroverheen nu. Ziet er leuk uit!

  ReplyDelete
 7. Leuk dat je binnenkort de sleutels krijgt! Mooie foto's en wat een gave broek.

  ReplyDelete
 8. Wat leuk een eigen huisje! Mooie look :)

  ReplyDelete
 9. Wat spannend, de verhuizing! En wat fijn. Alvast heel veel plezier daarmee :). Heerlijk om lekker aan de slag te gaan in het nieuwe huis. En alvast een fijne verjaardag, yayyy (lekker op tijd, haha)! Hopelijk een dag met veel taart en gezelligheid en cadeautjes. Wat een mooie foto's trouwens, toffe look. Basic, maar heel stijlvol <3.

  ReplyDelete
 10. I love this outfit! It's so simple but still so cute anyways. Leema | www.leematic.wordpress.com

  ReplyDelete
 11. Aaah wat leuk dat jullie 8 december de sleutel krijgen! Spannend hoor. :D Wat een gave broek draag je. Echt leuk in combinatie met dat zachte kleurtje van je trui. Nice! :)

  ReplyDelete
 12. Leuke outfit! Ik vind je broek ook zo leuk!

  ReplyDelete
 13. super:) xx
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  ReplyDelete
 14. Super leuk, roze staat je mooi! X

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥