My new little travel-buddy: Mini Fjällräven Kånken

Hoe was jullie weekend? Die van mij stond in het teken van mijn verjaardag: zaterdag ben ik 25 geworden! Pfoe, we worden nu echt oud.. ;) Ik heb het goed gevierd met familie en vrienden :)
Al een tijdje terug viel mijn oog op de Fjällräven Kånken rugzakken. Als je ze op Pinterest opzoekt kom je prachtige plaatjes tegen van deze toffe rugzakken. Nu kwam ik er achter dat deze rugzakken al vanaf 1978 te koop zijn en nu nog steeds volop verkocht worden. Ook zijn ze in allerlei kleuren en maten te verkrijgen, dus ik ging op zoek naar mijn favoriet. Tijd voor een review over deze toffe tas!
Ik heb uiteindelijk gekozen voor de Fjällräven Kånken Mini in de kleur Forest Green (op de foto's lijkt hij iets blauwer, maar dat ligt aan de bewerking van mijn foto's). Voordat ik deze tas kocht heb ik research gedaan op internet, omdat het niet zomaar een aankoop is. Wil jij er ook een kopen en weet je niet precies wat je wilt? Ik wil via deze review mijn ervaring met jullie delen! ;)

Ik twijfelde heel erg tussen de Kånken original of de mini. Toch heb ik gekozen voor de mini, wat voor mij een goede keuze was. De original is handig als je hem mee naar school neemt en een hoop spullen nodig hebt. Maar ik heb deze rugzak aangeschaft om hem mee te kunnen nemen op reis, en alles wat je dan nodig hebt is een camera, telefoon, portemonnee, paspoort, fles water, wat te eten en nog wat andere handige spullen. Helaas past er geen waterfles in de zijvakken van de mini (wel in de original) maar dat maakt me niet zo veel uit. Wat er wel in past is een zonnebril en andere smalle spullen zoals bijvoorbeeld landkaarten, informatieboekjes etc. Verder past er in het grote vak heel veel! Zelfs mijn spiegelreflex camera en een extra lens passen er in, en daarnaast ook nog een waterflesje en andere spullen die handig zijn. Genoeg ruimte dus! Verder was ik wat bang over de schouderbanden. Ik was er bang voor dat ze te kort zouden zijn bij de mini, maar dat was gelukkig niet. Op de foto's heb ik ze zo lang mogelijk gemaakt en dit is voor mij een prima lengte! 
Verder ben ik erg blij met mijn aankoop en zal het vanaf nu mijn travel-buddy worden :)
Heb je nog vragen over de mini Kånken? Vraag maar raak! ;)

10 comments:

 1. Nog gefeliciteerd Marion! :) Je hebt eem gave travel-buddy uitgezocht! Fjällräven is echt een tof merk. Vind de kleur die je hebt uitgekozen ook erg gaaf. Die zie je niet zo vaak! Handig formaat is het ook. :)

  ReplyDelete
 2. Gefeliciteerd met de 25! :) Wat een mooie tas is dit ook, echt een om inderdaad mee op reis te nemen. Staat ook gewoon heel goed bij je :)

  ReplyDelete
 3. great bag!

  Visit my blog … I AM JENNIYA

  ReplyDelete
 4. Leuk, mooie kleur heb je gekozen! Een mooi verjaardagscadeautje voor jezelf!

  ReplyDelete
 5. Hij is zo schattig, haha!

  ReplyDelete
 6. Jaaaa, zó leuk! Ik heb de Fjällräven Kånken classic in de kleur ''Brick'' (ahum, herfst freak :'))
  En inderdaad, de tas is zo fijn! Er past zoveel in!

  ReplyDelete
 7. super:) xx
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  ReplyDelete
 8. De mini zou voor mij ook idealer zijn, ik vind het vervelend teveel met me mee te sjouwen! Xx

  ReplyDelete
 9. Ingewikkelde naam, maar wat een leuke tas! Nog gefeliciteerd. X

  ReplyDelete
 10. Anonymous12.1.21

  Hoeveel koste het??

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥