Menswear

Bandshirts zag je vorig jaar al, ook dit jaar zijn ze er weer volop. En ik ben fan! En guess what.. dit shirt komt van de mannenafdeling van H&M. Ik vind de achterkant ook zo tof! Het is een shirt in maat S, maar toch lekker oversized. En hij zit heerlijk. Met een rokje er onder en een knoop in het shirt zoals ik hier heb gedaan maak je hem toch lekker vrouwelijk!


Shirt & Skirt: H&M     Backpack: Fjällräven     Watch: Renard

De foto's zijn gemaakt toen we in Gent een stukje hebben gewandeld in het natuurgebied dicht bij ons verblijf, voordat we weer de stad in gingen. We kwamen opeens deze mooie paardjes tegen! 
Het was nog een heerlijk nazomerweekend, helaas zijn die warme temperatuurtjes voor dit jaar afgelopen maar daarvoor in de plaats krijgen we een prachtige herfst. Kan niet wachten om mooie herfstfoto's te gaan maken!
Koop jij wel eens mannenkleding? 

16 comments:

 1. Je shirt is leuk jaa!

  ReplyDelete
 2. Leuke look! Ik koop ook vaak op de mannen afdeling :)

  xo

  ReplyDelete
 3. Mannenkleding, sowieso! Vind je shirt heel gaaf. :) Ik koop zelf ook kleding van de mannenafdeling. Vaak zijn die basics nog goedkoper en zijn ze lekker oversized. Hou ik van!

  ReplyDelete
 4. Mannenkleding, sowieso! Vind je shirt heel gaaf. :) Ik koop zelf ook kleding van de mannenafdeling. Vaak zijn die basics nog goedkoper en zijn ze lekker oversized. Hou ik van!

  ReplyDelete
 5. Tof shirt!! Zelf ben ik heel vaak meer fan van de mannenkleding in de winkel dan van de vrouwen, oops.. Leuke foto's ook!

  ReplyDelete
 6. Leuke foto's weer ik hou echt van wijde mannen shirts of een grote houthakkers blouse ! liefs

  ReplyDelete
 7. Ik vind band shirts wel tof maar draag ze dan ook echt enkel van artiesten waar ik erg graag naar luister! Deze is wel super vet. Mannenkleding is trouwens heerlijk! Super leuk oversized, zit altijd goed.

  ReplyDelete
 8. Gave outfit! Ook echt een leuk shirt.

  ReplyDelete
 9. Staat je super tof dit!

  ReplyDelete
 10. Staat je ontzettend goed!
  Ik draag vaak de shirts van mijn vriend, ook gewoon naar buiten.
  Leuk gecombineerd kan het inderdaad prima

  ReplyDelete
 11. Staat je leuk zo'n shirt! Niet echt iets voor mij, maar ik vind het wel heel cool.

  ReplyDelete
 12. Wat een mooie, sfeervolle foto's! Erg leuk<3

  ReplyDelete
 13. Wat een gave foto's! Én wat een topoutfit; zo'n leuke rugzak!

  ReplyDelete
 14. Super leuk outfitje ! Vooral je shirtjes is heel leuk !

  ReplyDelete
 15. Heel leuk! Ik moet ook maar eens op mannenafdelingen gaan kijken zie ik :)

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥