Instagram

Het is weer een tijdje geleden dat ik wat foto's van mijn Instagram op de blog heb laten zien. Het werd dus weer tijd! De laatste tijd plaatste ik veel foto's van Gent, de natuur (waar mijn feed trouwens altijd mee vol staat :)) en maakte ik veel foto's tijdens golden hour. Kijk mee naar mijn laatste Instagram foto's en een terugblik naar mijn favoriete artikels van afgelopen nazomer..


Deze foto's zijn aan het eind van de zomer gemaakt. Een dagje naar het meer, avondwandelingen, picknicken met Jamie, en nieuwe plekjes ontdekken. Wat genoot ik deze nazomer toch van wandelingen in de avond, tijdens de zonsondergang! 

Samen met mijn vriend ben ik tijdens het laatste warme weekend van het jaar een weekendje naar Gent geweest. Wat een mooie stad.. Hebben jullie mijn Gent mini guide al gezien? Ook wandelde we over de heide toen de velden nog vol stonden met mooie paarse bloemetjes..

Samen met mijn jeugdvriendinnetje Nadia maakte we foto's tijdens golden hour. Eerlijk gezegd heb ik nog nooit echt foto's gemaakt tijdens dit mooie moment van de dag.. shame on me! Maar wat ben ik blij met de foto's! Ook maakte mijn vriend en ik wat foto's in een mooi klein natuurgebiedje met een prachtige vijver en een kudde wilde schapen.

In Gent sliepen we in een tipitent, de leukste Airbnb die ik tot nu toe heb mogen bezoeken! Ook maakte Nadia en ik outfit foto's tijdens golden hour en ik ben er gek op om de simpelste dingen zo mooi mogelijk op de foto te zetten zoals bijvoorbeeld een veer, bloem of dier. Heerlijk om te experimenteren met foto's en het bewerken daarvan. 

Benieuwd naar meer foto's? Check mijn Instagram voor meer :) @marionvanzutphen

8 comments:

 1. Wauw, zo'n mooie feed! Er zitten echt super veel prachtige foto's bij! Ik vind instagram echt heerlijk en ik kan er véél te veel tijd verdoen haha!

  ReplyDelete
 2. Ik hou van jouw Instagram feed! Prachtig!

  ReplyDelete
 3. Ik vind 't echt heel tof hoe alle foto's verschillen, maar toch zo mooi bij elkaar passen!

  ReplyDelete
 4. Ik vind je instagram zo leuk! Welke filter gebruik je? :)

  ReplyDelete
 5. Wauw, mooie foto's maak je! Gelijk even je Instagram checken! Xx

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥