Boyfriends look

Dit keer ben ik het niet in een outfit post, maar mijn vriend Giel! Toen we in Gent waren bezochten we een kerktuin met een hoop groen en een aantal verstopte plekjes. Een van deze verstopte plekjes was deze waterput, die je op de achtergrond ziet. Hier zouden we outfit foto's gaan maken, en het leek me leuk mijn vriend ook eens op de foto te zetten :)

Sunnies: Polette     Sweater: The Sting     Jeans: America Today     Shoes: Dolcis

Wat vinden jullie van de zonnebril die hij draagt? Hij komt van Polette, en is geschikt voor mannen en vrouwen, wat overigens bij heel veel brillen van Polette is. Ik vond hem voor mezelf al erg leuk, maar bij mijn vriend staat hij ook erg tof! Eens wat anders dan een standaard zonnebril. Om jullie te laten zien dat hij bij mannen en bij vrouwen staat moeten jullie even wachten op de volgende outfit post waarin ik de zonnebril draag. ;) 

5 comments:

 1. Wat super leuk dat je je vriend een outfit post laat zien!
  Prachtige locatie en vind de zonnebril hem echt super tof staan. <3
  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 2. Wat een leuke outfit! Vooral met die zonnebril. Tof.

  ReplyDelete
 3. Jeetje je vriend is al net zo fotogeniek als dat jij bent!
  Dit is een hele mooie outfit, precies hoe ik mijn vriend ook het liefst zie.

  ReplyDelete
 4. Wat een gave foto's heb je van je vriend gemaakt, ziet er goed uit!

  ReplyDelete
 5. Mooie foto's hoor! Heel erg leuk en die zonnebril is echt prachtig. Ben benieuwd hoe hij jou staat!

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥