Vintage e-glasses

Heb jij dat ook, dat als je in bed ligt, je telefoon erbij pakt en nog minstens een half uur op je telefoon zit te staren? Ik wel, een slechte gewoonte van me die ik mezelf op een of andere manier heb aangeleerd. Er gaat bijna geen avond voorbij zonder dat ik in bed een tijdje naar mijn telefoon heb gestaard. Nu hoor je vaak dat je van het blauwe licht van je telefoon minder goed in slaap kunt vallen, en dat blauw licht sowieso slecht is voor je ogen. Bij Polette hebben ze naast (zonne)brillen ook e-brillen. Tijd om een E-Polette uit te proberen!


Ik moet nog even wennen aan de bril. Niet om zijn functie, maar om hoe hij mij staat. Op een of andere manier vind ik mezelf een beetje op een strenge juf lijken met een bril op, haha! Ik vond deze  leuke bril met vintage look op de webshop van Polette. Ik heb de bril nu al een aantal keer vooral in de avond op gezet en ik heb het idee dat ik met meer rust naar bed ga. Ik lig niet meer zo lang wakker. Voor mij is het normaal om minimaal een uur wakker te liggen voordat ik in slaap val, dus dit verschil was zeker te merken! 
Ik ben tevreden over deze e-bril. Zou jij zulke brillen ook eens willen proberen?

13 comments:

 1. Super mooie foto's Marion! :))

  ReplyDelete
 2. Ik had nog nooit gehoord van zo'n e-bril, klinkt wel erg fijn! Ik vind dat de bril je heel goed staat hoor!

  ReplyDelete
 3. Nog nooit van gehoord, maar het klinkt goed! Ik ben ook zon iemand die minimaal een uur wakker ligt. Ben benieuwd of zo'n bril bij mij ook helpt als ik voordat ik ga slapen nog wven op m'n telefoon zit. :) Wel echt een tof model ook!

  ReplyDelete
 4. Wauw, hij staat je echt super! :) Mooi model!

  ReplyDelete
 5. Ik vind het juist zo leuk staan! Heel tof ding zeg en super handig lijkt me! Liefs

  ReplyDelete
 6. Ik vind ze je goed staan hoor meid! Heel handig ook, had er nog niet over gehoord.

  ReplyDelete
 7. Ik vind de bril je juist wel echt heel leuk staan! De foto's zijn ook echt weer heel mooi :)

  ReplyDelete
 8. Hij staat je fantastisch, - en wat maak je prachtige foto's! - de bril is superleuk!

  ReplyDelete
 9. Ik draag 's avonds ook al een "normale" bril aangezien ik mijn lenzen dan uit doe, dus dan is dit niet echt handig. Klinkt wel praktisch overigens, ik kijk ook áltijd voor het slapengaan op mijn telefoon of iPad. En ik vind de bril je wel heel goed staan! Xx

  ReplyDelete
 10. Hij staat leuk! En wat een mooie foto's. Ik heb zelf ook een computerbril van Blueberry en vind het echt heerlijk werken. Ik draag hem ook meestal overdag!

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥