✧ Stay wild, lake child ✧

Wauw, wat een hoop leuke reacties heb ik van jullie gehad over de naam verandering van mijn blog! Zo leuk om te horen dat jullie de naam helemaal bij de blog en bij mijn vinden passen. Al die positieve reacties maken me blij! Jullie zijn toppers :)
Laatst ben ik met Jamie gaan picknicken aan het meer. Binnenkort zien jullie hier meer van! Het was de heetste dag van het jaar. Het liefst draag ik met dit weer luchtige jurkjes en geef ik mijn blote benen graag wat zonlicht. Wat een mooie plek, aan het meer!


Dress: Hunkemöller

Ik ben gek op deze achterkant! De laatste tijd ben ik wat meer van de bohemian items, ik hou bijvoorbeeld van de 'bell sleeves' trend, de wijd uitlopende mouwen. Lekker dromerig, zoals deze foto's ook zijn geworden :). Gelukkig is het mooie weer nog niet voorbij en mogen we nog genieten van een hele mooie nazomer. Geniet er nog van zolang het kan!

19 comments:

 1. jaaa bohemian stijl is zo leuk <3 ik houd ook echt van de stijl van jou foto's!

  ReplyDelete
 2. Ik ben ook zó dol op de bohemian stijl! Super tof jurkje en hele mooie foto's!

  ReplyDelete
 3. Prachtig jurkje, die achterkant is heel gaaf! Mooie foto's ook.

  ReplyDelete
 4. Prachtig!! De laatste foto is zo mooi <3

  ReplyDelete
 5. Je nieuwe blognaam is zo leuk! :)

  ReplyDelete
 6. Wat een toffe tuniek! De foto's zelf zijn ook zo mooi geworden!

  ReplyDelete
 7. Het is echt een mooie plek. Ik zou daar uren kunnen zitten. Mooie foto's heb je daar gemaakt.

  ReplyDelete
 8. Prachtige foto's zeg, je jurkje is zo mooi! X

  ReplyDelete
 9. Nice dress
  http://www.melodyjacob.com/

  ReplyDelete
 10. Wauw, die achterkant is inderdaad heel erg mooi! Zoiets heb ik ook bij een blouse, maar dan aan de voorkant, haha! :)

  ReplyDelete
 11. Ahh wat een heerlijke foto's! Prachtig licht en wat een mooi jurkje! Past er helemaal bij!

  ReplyDelete
 12. Wat een prachtige foto's

  ReplyDelete
 13. Wauw wat een moooie foto's hebben jullie gemaakt! Ik ben ook echt verliefd op dat jurkje!!

  ReplyDelete
 14. Wat een prachtige foto's en ontzettend mooie jurk! Ik had niet gedacht dat hij van de Hunkemöller kwam! Ik ben de laatste tijd ook meer van de Bohemian items en dit jurkje past perfect bij een aantal van mijn sieraden :)

  ReplyDelete
 15. de nieuwe naam van je blog is echt heel erg tof!
  past heel goed bij je.
  wat een prachtige blouse heb je aan!

  ReplyDelete
 16. aaaaw girl. You look fab <3 the editing... pure perfection

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥