New video: Dutch Wild Camp Adventures - Part 2


Had je mijn vorige artikel over mijn tweede wildkampeer avontuur samen met mijn vriend al gezien? Ik heb weer mijn best gedaan om er een leuke video van te maken! Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden! Had je mijn vorige video over mijn eerste wildkamp avontuur ook al gezien? Die kun je hier bekijken.
Zoals jullie waarschijnlijk merken op de blog en op Instagram ben ik de laatste paar maanden heel veel bezig met grote en kleine avontuurtjes, fotografie en in de natuur zijn. De naam van de blog past steeds minder bij waar het over gaat op de blog, het gaat namelijk niet alleen meer over fashion. Ik ben hier over gaan nadenken en er gaan binnenkort wat veranderingen komen op de blog. So.. stay tuned!

12 comments:

 1. Oh wat gaaf ge-edit! Je hebt echt wel edit skills hoor. Je video is echt weer net zo tumblr als je foto's!

  ReplyDelete
 2. Wauw, wat een leuk filmpje is het geworden! Heerlijk: je waant je helemaal in die natuur :) Ik ben trouwens benieuwd naar de nieuwe naam, spannend!

  ReplyDelete
 3. Wauw toffe video! Ik roep al zooo lang dat ik graag wil kamperen maar mijn fear of bugs houdt me tegen haha. Toch maar eens serieus overwegen :)! x

  ReplyDelete
 4. Wat een ontzettend gave video! Ik wil dit ook nog eens gaan doen, het ziet er zóó gaaf uit :)

  ReplyDelete
 5. Wat een gaaf filmpje zeg! Alleen dat spinnenweb iets minder haha dat zou voor mij een van de redenen zijn dit net te doen. Ik zou het best willen doen maar heb zo'n heken aan insecten en ja die zijn er natuurlijk altijd in het bos ;)

  ReplyDelete
 6. Anonymous2.9.16

  Toffe video

  ReplyDelete
 7. ooh, wat een leuke video!!

  ReplyDelete
 8. girl *-* i love this post <3

  ReplyDelete
 9. Prachtige video! Ben benieuwd naar de veranderingen :)

  ReplyDelete
 10. Wat een stoer filmpje! Ik ben heel benieuwd naar de veranderingen, ik vind alle natuur op je blog in elk geval heel tof!

  ReplyDelete
 11. Super leuk!! Wild kamperen staat ook nog echt hoog op mijn lijstje :)

  XX www.laurenlouvaine.com

  ReplyDelete
 12. Aaah super mooi filmpje weer, lijkt wel ergens in Canada ofzo!

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥