Interior: Light Box

Iedereen kent ze wel: De light box. Leuke grote of kleine boxen waarvan je de tekst in kunt vullen zoals jij wil. Constant kwam ik ze tegen bij leuke interieurplaatjes op Pinterest of op Instagram. En nu ben ik zelf in het bezit van deze leuke gadget! Omdat ik bijna ga samenwonen (jeeeej!) ben ik steeds meer bezig met interieur. Even een mini update: Het huis is van de buitenkant helemaal klaar! In December krijgen we de sleutel en mogen we binnen aan de gang met het klussen. Ik ben dus langzamerhand steeds meer spullen bij elkaar aan het verzamelen om het huis straks gezellig te kunnen maken.

Light Box: Coolgift

 Accessoires maken de sfeer! Net als deze leuke light box van Coolgift. Ik ben niet van de standaard texten zoals 'Home is where the heart is' of 'Home sweet home' etc. etc. Bah, hihi. Nee, doe mij maar een leuke (avontuurlijke?) tekst zoals 'Stay wild, moon child' of Messy hair, dirty feet & sparkling eyes' en dat soort leuke tekstjes. Handig is dat je er veel verschillende letters en cijfers bij krijgt, dus je kunt blijven variëren! Je krijgt er ook blanco kaartjes bij die je zelf kunt vullen. Ook kun je de box aan zetten met batterijen of via stroom. Ideaal! Zo'n box is super leuk om cadeau te geven of natuurlijk om zelf te kopen. Wat vinden jullie van deze toffe light box? :)

17 comments:

 1. Ik heb 'm zelf ook en ben er zo blij mee! Ik moet er alleen nog een leuk plekje voor vinden in huis :)

  ReplyDelete
 2. dit is echt super vet! en inderdaad veel leuker dan de standaard teksten. ik zou zoiets ook wel in mijn kamer willen <3

  ReplyDelete
 3. This is sooo cool!
  Really like this 80s Cinema Sign Style!

  xoxo, Colli
  my beautyblog - tobeyoutiful

  ReplyDelete
 4. Wat super leuk dat je gaat samenwonen, altijd zo leuk om allerlei leuke interieur items te zoeken en die te gaan combineren.
  Ik vind light boxen ook zo leuk! Love it. <3
  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 5. Ooh, wat een leuke! De tekst heb je ook super leuk gedaan, veel beter dan die clichézinnetjes inderdaad, haha! :)

  ReplyDelete
 6. Hij is super leuk!!

  ReplyDelete
 7. Ja leuk! Ik vind deze ook zo tof! Heb nog getwijfeld of ik die op de babykamer wou hebben maar uiteindelijk toch niet gedaan. Nu ik deze zie ga ik toch weer twijfelen ;-)!

  ReplyDelete
 8. Wat gaaf! Misschien dat ik er ook eens één aanschaf.

  ReplyDelete
 9. Is idd super leuk. ik heb er ook zo eentje gekocht.

  ReplyDelete
 10. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 11. That's really cool. I suppose the light box is the cinema ad-like box. Nice, never seen one of those before.

  ReplyDelete
 12. Ziet er echt gaaf uit!

  Liefs,
  Dascha

  ReplyDelete
 13. Wat ziet dat er leuk uit zeg!

  ReplyDelete
 14. Heel erg leuk zijn dit soort lightboxen! Ik heb samen met m'n vader ook iets soortgelijks gemaakt (http://evelifestyle.weebly.com/blog/cinema-lightbox), nog steeds heel blij mee :). Veel plezier met de inrichting van je nieuwe huis! X

  ReplyDelete
  Replies
  1. oh wat gaaf dat je er een zelf gemaakt hebt! Ik ga gelijk even een kijkje nemen :)

   Delete
 15. Ik vind deze boxen eigenlijk wel heel leuk. Ik heb er zelf nog geen gekocht. Het past nog niet in mijn interieur maar dat komt nog wel. :)

  ReplyDelete
 16. Ze zijn wel heel tof! Echt een fijne toevoeging aan je interieur.

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥