Finding treasures during Summer evening walks

Helaas komt de zomer tot een eind, morgen is het volgens de voorspellingen de laatste warme dag van het jaar. Deze zomer heb ik weer volop genoten van het mooie weer, wat hadden we een mooie nazomer! Heerlijk om dan een avondwandeling te maken tijdens de zonsondergang. Tijdens deze fijne avonden maakte ik ook een aantal foto's..

Degene die me op Instagram volgen zullen al een aantal foto's herkennen. Laatst had ik weer prachtige plekjes ontdekt! Mijn vriend woont op loopafstand van een klein natuurgebiedje, waar ook een visvijver te vinden is. We maakte een wandeling in de avond van de warmste dag van het jaar. Wat was het nog lang warm die avond! Terwijl de zon onder ging kwamen we aan bij het meer. De reflectie van de zon op het water was zo mooi! De witte gans die zijn ronde doet in de vijver en mooie veertjes achter laat aan de kant, de roze waterlelies, de vliegjes die in de laatste zonnestraaltjes over het water heen vliegen.. We gaan zeker vaker terug komen op deze fijne plek.

9 comments:

 1. Yeah really these places will be proper for getting relax during summer season. And here the posts you had made here is much nice.

  Car Wash Services in Mumbai

  ReplyDelete
 2. Ah wat mooi zeg! Genieten nog maar van de laatste zomerdag.. :')

  ReplyDelete
 3. die foto van de bloem die reflecteert op het water, wauw <3

  ReplyDelete
 4. Wauw, prachtige plaatjes!

  ReplyDelete
 5. Prachtige foto's!

  ReplyDelete
 6. Mooie plaats en wat een mooie foto's heb je er gemaakt. Ik vind jouw foto's altijd een beetje specialer. :)

  ReplyDelete
 7. Die refelecties in het water zijn zó mooi! Wat is het toch heerlijk om lekker rond te kijken in de natuur he? Mooie plek is dit!

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥