Don't ever lose your sense of wonder

Toen mijn vriend en ik op een zomerse avond een wandeling maakte bij een natuurgebiedje dicht bij mijn vriend thuis zag ik dat alle heide bloemen weer mooi paars waren en zag ik hoe mooi dit stukje natuur eigenlijk was. Hier moeten we vaker terug komen om outfit foto's te maken! Zei ik tegen hem. En dit deden we.

Palazzo pants: Boohoo     Top: H&M     Sandals: Birkenstock

Helaas was het die dag niet zo zonnig, anders hadden we een mooie zonsondergang bij het meer zoals te zien is in dit artikel. Maar daar werd het niet minder mooi door. Wat mooi, al die paarse bloemetjes! Dat matchte ook nog eens goed met mijn o zo fijne broek van Boohoo. Wat is het heerlijk, die zomer. Deze outfit zal helaas wel horen bij een van de laatste zomerse outfit's van dit jaar op de blog. Helaas worden de avonden steeds korter en kouder, maar we mochten niet klagen met zo'n mooie nazomer.

Ik vertrek vanmiddag samen met mijn vriend naar Gent! Even een paar dagen weg. Ben je benieuwd naar mijn avontuurtjes en onze super gave slaapplek? Volg me dan op Instagram

17 comments:

 1. wow gorgeous! het lavendel veld steekt inderdaad heel mooi af :)

  ReplyDelete
 2. Toffe broek hoor! Mooie achterkant ook van het topje. Leuke outfit dus! En de omgeving is moooooi. :)

  ReplyDelete
 3. Toffe broek hoor! Mooie achterkant ook van het topje. Leuke outfit dus! En de omgeving is moooooi. :)

  ReplyDelete
 4. Foto's zijn echt mooi. Welcome in België, Gent is mijn favoriete stad (na Antwerpen) ;).

  ReplyDelete
 5. Oh wauw je foto's zijn echt prachtig!!

  ReplyDelete
 6. Wat een gave broek is dat! Heel veel plezier in Gent<3

  ReplyDelete
 7. Tof, tof, tof! Je outfit is super en de locatie echt prachtig, gave foto's ook!

  ReplyDelete
 8. Jaaaa ontzettend mooie locatie, prachtig.
  En wat een leuke outfit heb je aan, love it. Heel veel plezier in gent!
  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 9. Wauw, wat een onwijs leuke outfit weer en locatie! Heel veel plezier die paar daagjes 😘

  ReplyDelete
 10. Gent is heel tof! Vooral ikn deze herfsttijd. Mooie foto's dit weer, fijn!

  ReplyDelete
 11. Leuke broek en prachtige foto's. Wat een mooie plaats om foto's te maken. :)

  ReplyDelete
 12. Wat een toffe broek heb je aan!

  Love,
  Dascha

  ReplyDelete
 13. Mooie foto's! Je vindt ook altijd mooie locaties om foto's te maken, of niet? ;)

  ReplyDelete
 14. Wat een mooie foto's. Je hebt ook wel echt een super leuke outfit aan! :)

  ReplyDelete
 15. Nice:) xx
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  ReplyDelete
 16. ik wil dit ook echt eens doen, heel erg gaaf

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥