Adventure starts where plans end: New blog name!

Eindelijk is het dan zo ver, een nieuwe start! Mijn oude naam, 24 Hours Of Fashion, was alleen maar op fashion gericht. Maar zoals jullie waarschijnlijk al gemerkt hebben gaat mijn blog over meer dan dat alleen! Ik ben altijd al op zoek geweest naar nieuwe avontuurtjes, klein of groot. En de laatste jaren is die interesse alleen nog maar groter geworden. Vandaar de nieuwe naam: The Dutch Adventure Seeker.

Met deze nieuwe start gaat mijn blog niet heel veel veranderen zoals hij nu al is, maar de naam past zeker weten beter bij waar mijn blog voor staat. Mijn oude blognaam had al bekendheid opgebouwd, daardoor vond ik het een lastige keuze om deze stap te nemen. Hopelijk bouwt 'The Dutch Adventure Seeker' ook wat bekendheid op en weten mijn bezoekers ook waar mijn blog voor staat en wat er allemaal op te vinden is. Ik wilde geen ingewikkelde naam, het nadenken over de naam was ook niet zo moeilijk. Dit is een naam die bij de blog en vooral bij mij past. 
Ik ben altijd wel op zoek naar nieuwe ideetjes en activiteiten, en deze deel ik dan ook graag met jullie. Ik wil mensen inspireren en laten zien dat in de kleinste dingen een avontuur te vinden is, laten zien hoe mooi kleine dingen kunnen zijn door middel van mijn fotografie en plekken laten zien waar ik ben geweest of waar ik van droom om ooit eens te bezoeken.

Don't worry, het fashion gedeelte blijft bestaan! Ik ben tenslotte begonnen met bloggen om jullie mijn passie voor fashion te kunnen delen. Ik ben nog steeds gek op fashion en vind het leuk om de mooiste plekken in de natuur te vinden om mijn outfit foto's te maken.

Ik hoop dat ik jullie kan inspireren met de nieuwe artikelen die op mijn 'nieuwe' blog zullen komen, kan niet wachten om weer lekker fris aan de slag te kunnen met deze -soort van- nieuwe start! 
Nu ben ik erg benieuwd naar wat jullie van de nieuwe naam vinden. 
Adventure starts where plans end! 

39 comments:

 1. Jaaa ik vind deze naam helemaal 'Marion', haha! Goede keuze. Ik vind 'm erg leuk verzonnen. :D

  ReplyDelete
 2. Super leuk, dit past echt helemaal bij jou! :D

  ReplyDelete
 3. Aaah wat leuk! Super mooie naam, hij past ook echt goed bij jou, en bij alles wat je de laatste tijd gepost hebt :) Alles goed gegaan met het overzetten nog? Liefs, Nina

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja super bedankt dat je me er een beetje bij wilde helpen hihi! Ik moest eventjes wachten maar vanochtend was het eindelijk zo ver dat hij online kon! :)

   Delete
 4. Ah fijn fijn dat je die stap hebt gemaakt! Vind dit ook veel beter en mooier bij je blog en je content passen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! Past inderdaad beter bij alles wat ik op de blog plaats en hoe ik zelf ben :)

   Delete
 5. Ha wat grappig, onze blog namen lijken nu erg op elkaar! Leuke naam en prachtige foto's! Liefs,

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja idd! Ik kende je eerst helemaal niet, maar toen ik de naam al bedacht had kwam ik jou blog ook tegen. Grappig!

   Delete
 6. Wat een leuke naam! Past echt heel goed :)

  ReplyDelete
 7. Wat een gave naam, past helemaal bij je blog! Leuk! <3
  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 8. Ik vind de naam even wennen! Ik kwam op de website en was even verward: "Dit is toch Marion van 24 hours of Fashion?" Ik begrijp je keuze natuurlijk! Ik vind het ook leuk om andere artikelen van je te lezen die niet te maken hebben met fashion.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Snap ik! Ik ben al een tijdje aan het idee gewend omdat ik mijn oude naam ook echt niet meer vond passen bij mijn blog. Maar het zal vast wennen :)

   Delete
 9. JHA! super leuk Marion! Past veel beter bij je! Ben benieuwd naar je volgende avontuur!!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeeej thanks! Leuk dat je een reactie achterlaat :D

   Delete
 10. Ah wat tof zeg, past helemaal bij je! XX

  ReplyDelete
 11. Oh, hele leuke naam. Past inderdaad wel helemaal bij je artikels! Super!!!

  ReplyDelete
 12. Fijn die naam! Inderdaad, past hier gewoon helemaal bij!

  ReplyDelete
 13. ik vind je naam perfect en je foto's zijn zoooooo mooi! je hebt een prachtige blog <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aaah super leuk om te horen, lief van je! Dankjewel :)

   Delete
 14. Ik vind hem super goed bij je passen! Hij vat jou in een zin samen :)

  ReplyDelete
 15. Wat super leuk dat je je blog naam hebt veranderd! Ik vind het een hele leuke naam! :)

  ReplyDelete
 16. Oh, ik vind de naam fantastisch! Past helemaal bij je blog!

  ReplyDelete
 17. Klinkt als een goede naam :) Mooie foto's!

  ReplyDelete
 18. De naam past helemaal bij jouw. Nu kan je over meer dingen bloggen dan alleen fashion. Mooie foto's. :)

  ReplyDelete
 19. Ahh jaar een naam die helemaal bij je leuke blog past! Echt een toffe naam!

  ReplyDelete
 20. Je nieuwe naam is zo leuk! Past echt goed bij jou en je blog inderdaad :) tof!

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥