Stroll around in cactus garden

Vorige week ben ik met Joanne naar Amsterdam geweest, en een bezoekje aan Hortus Botanicus stond hoog op mijn lijstje. Wauw, wat een mooie plek is dit! Onze favoriet was toch wel de cactus tuin, waar ook deze foto's gemaakt zijn.Vest: H&M     Jeans & Belt: The Sting     Necklace: Wanderlusthaves     Sunnies: Polette 

Het vest wat ik draag is een soort van jasje maar dan in blousestof. Super fijn om als vestje te dragen en makkelijk te combineren! Ook draag ik weer mijn favoriete model van Polette en een kettinkje van mijn eigen webshop Wanderlusthaves. Snel komen er nieuwe items aan bij Wanderlusthaves! Ik ga binnenkort weer aan de slag met nieuwe bedeltjes en kraaltjes :). 
Snel komt het artikel met meer foto's van Hortus Botanicus online!

15 comments:

 1. Hortus botanicus staat zeker ook op mijn lijstje om te bezoeken! Zo gaaf.
  En wat een toffe foto's! Love it. <3
  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 2. Perfect:) xx
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  ReplyDelete
 3. Superleuke foto's en wauw, ik vind je zelfgemaakte sieraden zó leuk (heb gelijk even op de Instagrampagina gekeken)

  ReplyDelete
 4. Ohhh ik wil ook zó lang al een keer naar Hortus in Amsterdam. Vind de foto's erg leuk! Je vest vind ik gaaf en die ketting uit je eigen webshop ook. Ben benieuwd naar de nieuwe sieraden die er gaan komen trouwens! :)

  ReplyDelete
 5. Ohhh ik wil ook zó lang al een keer naar Hortus in Amsterdam. Vind de foto's erg leuk! Je vest vind ik gaaf en die ketting uit je eigen webshop ook. Ben benieuwd naar de nieuwe sieraden die er gaan komen trouwens! :)

  ReplyDelete
 6. Ik ben eens naar de Hortus in Leiden geweest. Super mooi, en oh die cactusjes, cutee!

  ReplyDelete
 7. Zo'n fijn plekje! Ik ga er volgende week ook heen, ben heel benieuwd. Mooie ketting trouwens, met 't olifantje <3

  ReplyDelete
 8. JAA! fijnste plek op aarde, haha!
  alle foto's daar worden prachtig.
  ik wil ook zo graag nog eens naar leiden en utrecht

  ReplyDelete
  Replies
  1. Utrecht ben ik laatst geweest, leiden lijkt me ook super mooi! Maar is helaas zo'n eindje weg..

   Delete
 9. De ideale locatie voor je foto's en outfits. Prachtige foto's en een mooie outfit.

  ReplyDelete
 10. Oh wauw wat een cactus heaven! Ik moet binnenkort maar even een bezoeken plegen aan Hortus Botanicus in Leiden. Gaaf zeg.

  ReplyDelete
 11. Gave foto's zeg, Hortus Botanicus is zo'n mooie plek<3

  ReplyDelete
 12. Wat mooie die cactussen! De ketting die je draagt is ook erg leuk :)

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥