Thailand memories on the wall

Begin dit jaar heb ik een erg avontuurlijke reis door Thailand gemaakt samen met mijn vriend. Het was er zo mooi, en we hebben zoveel gezien! Om deze herinneringen te blijven houden probeer ik altijd de mooiste foto's te maken. En mijn absolute favoriet heb ik nu in het groot laten afdrukken zodat deze straks mee kan naar mijn toekomstige huis. Benieuwd naar de foto? 
Ik hoop in het voorjaar van 2017 samen te gaan wonen met mijn vriend. Ik heb jullie er al eens eerder over verteld, maar er wordt hard gewerkt aan de nieuwbouwwoning waar ik straks ga wonen. Can't wait! En om alvast een beetje in de stemming te komen ben ik stiekem al een beetje bezig met de inrichting. En wat is er nu mooier dan een eigen gemaakte foto van een verre reis aan de muur?
De schedel is trouwens ook nieuw, toen ik hem bij de Action zag kon ik hem echt niet laten liggen. Wat is hij stoer! En hij past ook nog eens perfect bij de foto. 
De foto heb ik besteld bij Pixum. Ik heb ervoor gekozen om de foto op aluminium te laten drukken. Ik had verwacht dat je iets meer van de aluminium kleur terug zou zien zodat het een wat stoere industriële look zou krijgen, maar helaas zie je hier niet veel van terug. De foto komt er wel heel strak en mooi op uit! Op de site van Pixum kun je kiezen uit verschillende wandbevestigingen. Ik koos voor het railsysteem zodat de wandbevestiging onzichtbaar is en hij iets van de muur af komt. Ik koos er voor om er geen lijst omheen te maken omdat ik vind dat dit niet veel toevoegt aan de foto. Zo blijft de aandacht ook bij de foto zelf! 
Ik ben erg blij met deze toffe foto die ik straks aan de muur van mijn eigen huisje kan hangen. 
Ook kan ik niet wachten om straks mijn hele huis aan jullie te laten zien! Herken jij dat, dat je al stiekem items aanschaft voor je toekomstige huisje? 

12 comments:

 1. Heerlijk om zo terug te denken aan je reis! Mooie foto's. Liefs

  ReplyDelete
 2. Ik vind de foto ook prachtig! Echt mooi voor aan de muur!

  xo

  ReplyDelete
 3. Mooie foto, je hebt gelijk dat je hem nu in het groot hebt. Prachtig hoor.

  ReplyDelete
 4. Wat een prachtige foto! Spreekt echt,ook zonder lijst :)

  ReplyDelete
 5. Wauw! Erg mooi! Doet me meteen terugdenken aan mijn reis naar Thailand. Zalig :)

  ReplyDelete
 6. Wauw! Wat een prachtige foto! Zo mooi!

  ReplyDelete
 7. This is so fucking good!!! <3

  ReplyDelete
 8. Wauw wat een prachtige foto's! En Thailand lijkt me echt zo een mooi land. Daar zou ik graag ooit ook eens naartoe willen. xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! Moet je doen, en dan net als ik backpacken naar de mooie maar vrij onbekende plekjes. Dat is mijn gouden tip! :)

   Delete
 9. Love the photos! x

  ReplyDelete
 10. Wow, echt supergaaf!

  ReplyDelete
 11. Super gaaf, ik vind de foto echt zo mooi! :)

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥