Darling, don't ever bee to shy to dance your heart out ❥ (+ little question)

Daar zijn ze weer, foto's die in de sloot zijn gemaakt! Maar wel een hele mooie sloot die te vinden is achter ons huis, begroeit met mooie plantjes. Heb jij dat ook, dat als je hakken draagt je je veel zelfverzekerder en vrouwelijker voelt? Het gevoel dat je meer aan kunt? Of ligt het aan het shirtje, waar ik helemaal fan van ben?
Top, jeans & shoes: H&M     Bag: Bali souvenir     Watch: Renard     Belt: The Sting

Wanneer je kleding draagt waar je je mooi en fijn in voelt zijn de mooiste kleding items. En weer draag ik alleen maar H&M items. Het shirt vond ik in de sale. Heerlijk, die zomer sale!! En streepjes zijn ál-tijd goed. 

Question
Ik heb een vraagje aan jullie! De laatste tijd ben ik steeds meer op zoek naar avonturen. Of ze nu klein zijn of groot. Zoals jullie misschien al merken neigt mijn blog ook steeds meer in die richting. Ik zit er zelfs aan te denken om mijn blognaam te veranderen, maar vind dit mega lastig omdat '24 hours of fashion' inmiddels bekendheid heeft gemaakt en veel mensen mij ook via deze naam kennen. Mijn blog draait niet alleen meer om fashion maar vooral ook over avontuurlijke dingen, en als ik volgend jaar samen woon waarschijnlijk ook meer om interieur, misschien koken en andere interesses. Wat vinden jullie? De blognaam weet ik nog niet precies, als ik het ga veranderen moet ik wel nog goed nadenken over een mooie naam. Ik ben erg benieuwd naar jullie mening. Laat het me weten in de comments! :) 

14 comments:

 1. super:) xx
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  ReplyDelete
 2. Dat heb ik ook met hakken ja! Tof dat je ook meer andere dingen gaat doen nu op je blog. Ik zou denk ik zelf de naam wel veranderen dan :) Liefs

  ReplyDelete
 3. Ik zou de naam denk ik ook wel veranderen. Als jij het idee hebt dat je naam niet meer helemaal past bij de content, zou ik hem gewoon veranderen. Je volgers blijven je toch nog gewoon volgen en het zal voor nieuwe lezers duidelijker zijn. Maar denk er vooral heel goed over na!

  ReplyDelete
 4. Anonymous25.7.16

  Love your shoes! :)

  ReplyDelete
 5. Je shirtje is zó leuk! :D
  Hm, lastig dat van je blognaam... Ik zou hem denk wel veranderen, maar snap dat dat aan de andere kant ook weer een minpunt is omdat je wel de bekendheid hiermee hebt. Toch zou ik het wel doen denk ik!

  ReplyDelete
 6. Je shirtje is zó leuk! :D
  Hm, lastig dat van je blognaam... Ik zou hem denk wel veranderen, maar snap dat dat aan de andere kant ook weer een minpunt is omdat je wel de bekendheid hiermee hebt. Toch zou ik het wel doen denk ik!

  ReplyDelete
 7. Wat een mooie foto's! Het lijkt helemaal niet alsof je bij een sloot staat haha :D Als jij je niet meer lekker voelt bij je naam dan kan je hem misschien beter veranderen. Wie weet komen hier ook wel andere lezers/bloggers/samenwerkingen op af :)

  ReplyDelete
 8. Herken het helemaal met de hakken, haha!

  ReplyDelete
 9. Oh die outfit is echt leuk. Ik vind de broek heel leuk. De naam moeilijke keuze hé. Misschien kan je het zo laten of iets met 24 hours er in laten. Dan is het nog een beetje gelinkt aan deze blog. :)

  ReplyDelete
 10. Leuke outfit, ik heb het shirtje in een andere kleurencombinatie. Hij sluit zo mooi aan he :)?!
  Een nieuwe naam voor je blog zou ik zeker doen, zeker als je niet alleen meer over fashion blogt.

  ReplyDelete


 11. This information is impressive; I am inspired with your post writing style & how continuously you describe this topic. After reading your post, thanks for taking the time to discuss this, I feel happy about it and I love learning more about this topic.

  Digital Marketing Company in Chennai

  Digital Marketing Services in Chennai

  ReplyDelete
 12. Ik heb dat shirtje ook! En ik ben er ook heeeelemaal weg van! :D
  Ik vind je blognaam leuk, maar inderdaad omdat je ook veel bezig bent met ''avontuur'' is het inderdaad leuk om hem te gaan veranderen. Een naam die zegt: ''dit ben ik!'' en dat we aan je naam kunnen herkennen wat jij allemaal leuk vindt! Zoiets zou ik kiezen, omdat je veel interesses hebt, hihi. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel voor je reactie! Ik ga het meenemen :)

   Delete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥