❀ Between the ferns ❀

Dankjulliewel voor de leuke reacties die ik had op mijn wildkampeer video! Ik ga proberen meer tijd te steken in video's, zo kun je zo veel meer laten zien op een andere leuke manier! 
Terug naar de outfit. Ik vond laatst weer een mooi plekje tussen de varens. Wat een prachtige planten zijn dit toch. Er is zoveel moois te vinden in het wild! Deze keer een fijne casual outfit. Wel een beetje kleurloos, maar ik merk dat mijn interesse de laatste tijd wel meer uit gaat naar zwart, wit en grijs. Het staat altijd en is zo gemakkelijk te combineren. I love it!
Vest & Top: H&M     Jeans & Belt: The Sting     Bag: Bali souvenir     Watch: Renard

Het vest vond ik in de sale van H&M. Heerlijk om te dragen tijdens warme zomeravonden! Hij voegt ook net wat leuks toe aan de outfit en is ideaal tijdens dagen dat een gewoon vestje net iets te warm is. De top kocht ik niet in de sale maar is op dit moment wel in de sale te vinden. Altijd een klein baalmomentje als je er zelf de volle prijs voor betaald hebt, hihi. 

10 comments:

 1. Zal je net zien... Koop je iets, ziek het het later in de sale hangen. Hij is wel érg leuk trouwens! Vind je vest ook tof. Oh, en de locatie ook! Haha, mooie opsomming. :')

  ReplyDelete
 2. Leuke foto's en outfit meid liefs

  ReplyDelete
 3. Ik vind het vestje super leuk en het staat je goed. Ik ben benieuwd naar je nieuwe video's. :)

  ReplyDelete
 4. Ik vind het vest heel leuk!

  xo

  ReplyDelete
 5. Super leuke vestje/kimono! Vind je outfits altijd zo leuk <3
  Prachtige locatie weer.

  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 6. Staat je echt goed die outfit!

  ReplyDelete
 7. Wat een leuke outfit weer =)
  Liefs Jorinda

  ReplyDelete
 8. This blog is having a wonderful talk. The technology are discussed and provide a great knowledge toall. This helps to learn more details about technology. All this details are important for this technology. Thank you for this blog.
  Email Marketing Chennai

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥