Wearing ☆festival☆ vibes

Het festival seizoen is weer in volle gang! Ik kan niet wachten om weer naar het volgende festival te gaan: Rock Werchter. Om alvast en beetje in de stemming te komen heb ik mijn festival kleding weer uit de kast getrokken. En daar bedoel ik vooral mijn geliefde kimono mee.Kimono: Boohoo     Top: Forever 21     Jeans: The Sting     Hat and Shoes: H&M     Bracelet & Necklace: Wanderlusthaves

Wat is hij heerlijk, deze kimono van Boohoo! Ik heb hem al een jaartje, maar hij kan dit jaar gewoon weer mee doen. Ik vind hem ook super tof om hem op deze manier te dragen. Overdag omgeknoopt, 's avonds als het afkoelt als vestje. En ook mijn mega hoed van de H&M mag mee :)
Hebben jullie nog festivals op de planning? Ik tot nu toe alleen nog maar Rock Werchter (helaas moet ik sparen voor ons huis, ik zal er binnenkort weer iets meer over vertellen :)), maar wie weet wat op mijn pad komt! 

11 comments:

 1. Yay, wat gaaf dat je naar Werchter gaat! Doet mij weer denken aan twee jaar geleden toen ik daar was. Was zó tof! Veel plezier alvast! :D
  Uiteraard heb je weer een leuke outfit aan. Kimono's zijn gewoon tof! Dat shirtje blijf ik ook leuk vinden van de Forever21. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aah wat leuk! TOen was ik er ook! Dit is alweer het 4e jaar dat ik ga :) Zeker wel mijn favoriete festival!

   Delete
 2. Gos gos wat heb je toch een prachtig figuur mag ik het hebben, even switchen haha! je ziet er weer top uit girl!

  ReplyDelete
 3. luv this look, nice outfit
  http://www.melodyjacob.com/

  ReplyDelete
 4. Ik vind je kimono zo geknoopt heel leuk staan! Gonna try it too!

  xo

  ReplyDelete
 5. You look so cool!
  Nice hat...
  http://dimplekhadi.blogspot.com/

  ReplyDelete
 6. Wat een leuke outfit! Leuke hoed ook hihi:D

  ReplyDelete
 7. Wat een geweldige outfit! De hoed vind ik helemaal geweldig!

  ReplyDelete
 8. Die kimono is echt zo leuk! Ook zo handig voor een festival inderdaad, dat moet ik ook maar eens proberen!

  ReplyDelete
 9. Oh die hoed vind ik geweldig. Een ideale outfit voor de festivals. Ik ga dit jaar ook naar een festival. Ik ben er nog nooit geweest. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh leuk!! Je hebt zoveel verschillende festivals met verschillende sfeertjes dus eigenlijk beleef je elk festival heel anders! Naar welk festival ga je? :)

   Delete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥