Three dresses, three styles

Ik heb 3 verschillende outfits samengesteld met 3 verschillende jurken van Esprit. En al zijn de stijlen erg verschillend van elkaar, ik zou ze alle 3 kunnen dragen! Herken jij dat, dat je een voorkeur voor verschillende stijlen hebt?
What about this outfit? Het leuke salopette jurkje kun je op zoveel verschillende manieren dragen! Ik heb er voor gekozen om wat boho/girly items erbij te zoeken. Dit zou ik graag dragen tijdens een festival!


 
Hoe mooi is deze boho maxi dress!? Ik hou van dit bohemian sfeertje. Heerlijk voor bijvoorbeeld een dagje naar het strand of naar het park. Ook zou dit gemakkelijk op een festival gedragen kunnen worden. Met een spijkerjasje, zoals ik in deze look heb gedaan, kun je de jurk lekker casual dragen. Zonder spijkerjasje en wat leuke hakjes er onder zou je het op een feestje zoals bijvoorbeeld een bruiloft kunnen dragen.


Iedereen zou een gestreept item in zijn kast moeten hebben. Dit gestreepte jurkje kun je overal mee combineren! Ik vond hem erg tof met deze chique/casual items met een klein 'rock chick' randje er aan. Fijn om te dragen tijdens een date, verjaardag of tijdens een dagje shoppen, als je het combineert met een paar fijne sneakers er onder.

Wat vinden jullie van de jurkjes en de combinatie van de items die ik er bij gezocht heb? Wat is jou favoriete look? 

10 comments:

 1. loving it
  http://www.melodyjacob.com/

  ReplyDelete
 2. Die laatste samenstelling, wauw! Love it :)

  ReplyDelete
 3. Die eerste vind ik geweldig. Dat zwarte topje is prachtig.

  ReplyDelete
 4. Wat een prachtige looks! Het zwarte topje in de eerste look vind ik echt super!

  xoxo
  www.its-dash.com

  ReplyDelete
 5. leuk gecombineerd!
  De eerste vind ik echt helemaal geweldig.
  bedankt voor het delen.

  ReplyDelete
 6. Wat een leuke outfits! ik vind vooral de 3e leuk. Ik hou van streepjes en van leren jasjes :)

  ReplyDelete
 7. Aaah...dat Rosefeld horloge is zo mooi <3 Ik wil die zo graag.

  ReplyDelete
 8. Anonymous4.7.16

  I really like the first!!!!

  ReplyDelete
 9. nice luxeries and have lot of idead from your how to buy original things. Give more information for us.
  Digital Marketing Company in Chennai

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥