She wore her darkness like some other girls wear a little black dress


Een paar jaar geleden droeg ik nog graag korte rokjes en jurkjes, maar die tijd is helemaal voorbij! Mooie lange jurken, tot aan de grond of tot de knieën zijn een nieuwe favoriet. Ze geven veel meer een elegante en chique uitstraling dan een kort jurkje! Toen ik online aan het shoppen was op de H&M webshop viel ik voor dit exemplaar.. 






Dress: H&M

Toen ik hem had besteld wist ik nog niet precies wat ik er van zou vinden. Ik heb namelijk ook nog geen jurkjes die tot deze lengte komen, net iets over de knie. Ik was erg benieuwd! Toen ik ze thuisgestuurd kreeg, ik had ook nog de olijfgroene variant besteld, en ze aan trok was ik verkocht. Wat een leuk ding is dit! Ik kon niet kiezen tussen de kleuren en ik overwoog zelfs nog om ze beide te houden, maar ben toch alleen voor zwart gegaan. Leuk voor festivals, een zomerse terras dag of een chique feestje. Het kan allemaal!

13 comments:

 1. Vind het een heel mooi jurkje, gave stof ook! <3 Ik ben ook wat meer van de langere rokken en jurken geworden.
  Liefs, Evelien

  ReplyDelete
 2. Wat een mooi jurkje! Hij staat je prachtig!

  ReplyDelete
 3. Staat je heel mooi! En die eerste foto is zo pretty Marion!
  Snel meeten!

  ReplyDelete
 4. Staat je super en die laatste foto is ook echt prachtig!

  ReplyDelete
 5. Heel mooi jurkje! Staat je ook prachtig :)

  xo

  ReplyDelete
 6. Wat een mooi jurkje. Hij staat je leuk! De bovenkant van de jurk zit ook erg leuk, net iets anders dan normaal :)

  ReplyDelete
 7. lovely black dress
  http://www.melodyjacob.com/

  ReplyDelete
 8. Wat zie je er super uit! Mooi jurkje.

  xoxo
  www.its-dash.com

  ReplyDelete
 9. Ik vind deze jurk prachtig. Staat je goed en daar ga je nog veel plezier aan beleven.

  ReplyDelete
 10. Love this. Love the editing, everything.

  ReplyDelete
 11. Wat een prachtige foto's! Die jurk staat je echt heel goed!!

  ReplyDelete
 12. Ik vind de lengte heel gaaf! Tof jurkje hoor. Ik heb echt precies zo'n zelfde gekocht vorige week, maar dan ietsje korter haha.

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥