Open your eyes even more to see the beauty of the little things around you

Zoals de titel het al zegt: Kijk beter om je heen om het mooie in de kleine dingen te zien. Mijn liefde voor de natuur is met de jaren gegroeid. Het begon toen ik in de bossen outfit foto's ging maken en steeds mooiere plekjes opzocht om in te poseren. Nu vind ik het heerlijk om alleen van de natuur foto's te maken en met jullie deze mooie kleine dingen te delen. 
Toen ik laatst een rondje door het bos liep kwam ik weer veel mooie plekjes tegen, vooral met deze mooie witte bloemen. Die plekjes heb je inmiddels al terug kunnen zien in deze en deze outfit posts. 

Ben jij ook zo gek op de natuur? Ik hoop in ieder geval dat ik jullie met mijn foto's kan inspireren om vaker te gaan genieten van de mooie natuur die Nederland te bieden heeft! :)

14 comments:

 1. Mijn liefde voor de natuur is, net als bij jou, ook echt gegroeid de afgelopen jaren. De kleine dingen zien, zoals een prachtige bloem of een stokoude boom vind ik fantastisch. In de natuur zijn gewoon zo veel dingen die mij blij kunnen maken! En jep, blijf ons maar inspireren door middel van foto's. Ik ben fan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aah ik hoor al dat je net zoveel geniet van de natuur als ikzelf kan! Ik zal mijn best doen hihi, thanks :)

   Delete
 2. Ik houd van je foto's <3

  ReplyDelete
 3. Moooiiig. Ik kan niet wacht en om op vakantie te gaan en me weer in de natuur te bewegen.

  ReplyDelete
 4. Wat prachtig! Ik wil door jou foto's zeker vaker naar een bos of iets. Ik vind het altijd zo mooi :)

  ReplyDelete
 5. Héél af en toe ga ik wandelen met mijn ouders. En dan ook écht af en toe haha. Wellicht 2-4 keer per jaar (ja veel te weinig, ik weet het). Die combinatie van natuur + mijn ouders is iets dat mij zó laat ontspannen.. Met name heerlijk in het weekend voor een tentamen. Ook ik kan dan onwijs genieten van alle kleine dingen om me heen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha, dat is niet veel! Maar fijn dat het je zo kan laten ontspannen :) Ik ga het liefst alleen of met mijn vriend, lekker wat ronddwalen en evt. mooie plekjes op de foto zetten.

   Delete
 6. Mooie foto's! Het is jammer dat Nederland steeds minder natuur heeft :( Maar de prachtige plekjes zijn nog zeker niet verdwenen! :)

  XX www.laurenlouvaine.com

  ReplyDelete
 7. Jouw foto's zijn echt prachtig altijd! Deze zijn ook weer fantastisch!

  ReplyDelete
 8. je hebt helemaal gelijk.
  de afgelopen jaren ben ik ook meer gaan op letten en wat zijn er veel mooie dingen om mij heen.
  het is fijn om steeds te kunnen genieten van de kleinste dingetjes.

  liefs joelle

  ReplyDelete
 9. Wauw, wat een prachtige natuurfoto's. Als je goed om je heen kijkt is er zoveel moois :) X

  ReplyDelete
 10. Mooie foto's! Ik hou echt van wandelen in het bos en lekker foto's maken!

  ReplyDelete
 11. Wauw, wat een prachtige foto's! Echt heel mooi!

  xoxo
  www.its-dash.com

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥