Find beauty everywhere around you

'Go to the forest and look carefully around you. You will find beauty everywhere.'
Als ik naar de bossen ga, kan ik niet stoppen met om me heen te kijken, op zoek naar mooie plekjes. Ik kan dan zo op ontdekkingsreis gaan! Helaas kun je het vaak niet zo mooi op de foto krijgen als dat het in het echt is, logisch. Daarom is het bos het zo waard om bezocht te worden.


Toen ik in de bossen was, was dit net na al die stevige regenbuien van de laatste tijd. Het plekje op de foto hierboven deed me een beetje denken aan een regenwoud. Wilde planten, hangend over een drassig nat pad. Een mini Dutch Jungle! Ook heb ik een grote liefde voor varens, deze wil ik zeker in mijn tuin hebben als ons huisje klaar is. En zoals jullie inmiddels misschien al weten heb ik ook een liefde ontwikkeld voor wilde planten. Waarom naar de bloemenwinkel gaan als ze ook gewoon in de wilde natuur te vinden zijn? :)

12 comments:

 1. Oh heerlijk! Een paar weken geleden ben ik nog naar het bos gegaan, maar ik zou eigenlijk vaker moeten gaan. Mooie foto's :)

  ReplyDelete
 2. Het bos is zo heerlijk! Die laatste foto vind ik heel mooi. X

  ReplyDelete
 3. Ik vind naar heos gaan ook altijd zo leuk. Meestal gaan we dan naar de Drunese Duinen en dan nemen we niet het normale zand pad maar gaan we de toeristische route nemen en ook plaatsen ontdekken :)

  ReplyDelete
 4. Oh wauw, die laatste foto lijkt inderdaad net op een mini jungle! Ziet er tof uit zeg. En ik herken jouw liefde voor varens trouwens. :D Mooie foto's!

  ReplyDelete
 5. Oh wauw, die laatste foto lijkt inderdaad net op een mini jungle! Ziet er tof uit zeg. En ik herken jouw liefde voor varens trouwens. :D Mooie foto's!

  ReplyDelete
 6. Wauw...dit is echt een sprookje <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Zo leuk at je dit zegt! Precies wat ik met mijn foto's wil bereiken! :)

   Delete
 7. Anonymous18.6.16

  These pics are so amazing!!!

  ReplyDelete
 8. simpel maar mooi! Die laatste foto is gaaf ja :)

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥