Ain't nothing like the real thing, baby

Allereerst wil ik jullie super bedanken voor jullie support en leuke reacties op mijn vorige artikel over mijn handgemaakte sieradenlijn Wanderlusthaves. You are the best!! :)
En nu terug naar deze denim outfit. Ik was nooit zo van de denim on denim outfits, maar ik ben om..


Denim jacket: Primark     Jeans: H&M     Croptop: Forever 21     Shoes: Shoedate     Bag: Doortje vintage     Bandeau: Episode

Het jasje, jeans, croptop en de schoenen, ik hou wel van deze combi. Lekker girly en toch stoer! Ik denk dat ik maar eens vaker denim on denim moet gaan dragen ;) En wat vinden jullie van de bandeau om mijn nek? Ik vond hem in de winter, toen ik met mijn vriend in Antwerpen was. Over Antwerpen gesproken, ik krijg weer de kriebels om op citytrip te gaan! Weten jullie nog mooie steden in Nederland of België om een dag of twee dagen heen te gaan?

14 comments:

 1. De outfit staat je heel goed, mooie combinatie!
  Jaaa, Antwerpen is een hele leuke stad! Ieper is ook een fijne stad om te bezoeken, maar dan moet je wel zin hebben om wat bij te leren over de eerste wereldoorlog.

  ReplyDelete
 2. Ik vind de denim outfit je heel goed staan!

  xo

  ReplyDelete
 3. Heel erg leuk gestyled en mooie foto's!

  ReplyDelete
 4. Yup, staat je prachtig, jeans op jeans! Echt heel leuk gecombineerd met die grijze crop top!
  XO IMKE | Pastellics

  ReplyDelete
 5. Die bandeau vind ik heel gaaf staan! Past echt perfect bij deze outfit. Vind denim op denim wel heel tof hoe jij het nu aan hebt eigenlijk. De kleuren van het jasje en de broek staan goed bij elkaar! Soms kan het echt vloeken, maar in dit geval vind ik het écht leuk staan. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja precies! Dit is eigenlijk de eerste combinatie die ik echt leuk vind staan bij elkaar :)

   Delete
 6. Wat een gave foto's, de outfit staat je fantastisch! Ik ben dol op denim op denim!

  ReplyDelete
 7. ik vind de sjaal erg leuk staan! En ik zou zeker vaker denim op denim gaan dragen. staat super tof.

  ReplyDelete
 8. Nice look:) xx
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  ReplyDelete
 9. Prachtig <3 Zo'n croptop die jij draagt wil ik al heel lang.

  ReplyDelete
 10. Beautiful photos ! I love this look !

  ReplyDelete
 11. Jaa, denim op denim kan eigenlijk prima! toffe outfit :)

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥