New little adventure: My own webshop 'Wanderlusthaves'

 Yoehoe! Ik vertel het eindelijk hier op mijn blog: ik ben een eigen webshop begonnen! Het is nog klein en in opstart maar ben er nu al erg trots op. Benieuwd naar de artikelen die ik al online heb staan en de reden waarom ik dit begonnen ben?Ik ben Wanderlusthaves begonnen omdat ik eigenlijk vrij weinig met mijn creativiteit deed. Vroeger was ik gek op knutselen en tekenen. Ik heb denk ik wel honderden sieraden gemaakt als kind en vond dit altijd erg tof om te doen! En nu deed ik nog maar weinig met mijn creativiteit. Zonde! Daarom heb ik het weer opgepakt, in de vorm van sieraden maken. 
Ik vind het heerlijk om nieuwe creaties te verzinnen en te in elkaar te knutselen.Hoe kwam ik op de naam? Nou, ik zat in de auto onderweg naar het werk, en opeens kwam het in me op. Wanderlusthaves! Het woordje wanderlust kennen jullie denk ik inmiddels wel: Het sterke gevoel om op reis te willen en de wereld te ontdekken. Precies een woordje wat bij mij past. En dit gevoel wil ik ook tastbaar maken in de vorm van sieraden! Sieraden om bij weg te dromen. Musthaves die je wilt hebben. En zo ontstond Wanderlusthaves! 

Nu ben ik benieuwd: Wat vinden jullie van mijn creaties die jullie tot nu toe in deze post hebben gezien? Wat is jullie favoriet?
Voor meer items, informatie en bestellen kun je Wanderlusthaves volgen op Instagram en Facebook
Ik zou het leuk vinden als jullie een kijkje nemen en me laten weten wat jullie er van vinden! Daar ben ik erg nieuwsgierig naar :).


20 comments:

 1. Wat een leuke sieradenlijn zeg!

  ReplyDelete
 2. ze zijn zo tof! Ik ben heel blij met het kettinkje.
  ik ga zeker nog eens een item bij je webshop bestellen.

  liefs

  ReplyDelete
  Replies
  1. Super leuk om te horen!! Fijn dat ik je blij heb kunnen maken met je ketting :)

   Delete
 3. Wat een leuke sieradenlijn, zo zomers en leuk!

  ReplyDelete
 4. Echt suuuuuper leuk dat je het nu echt gaat doorzetten hihi. De foto's zijn echt mega mooi!

  Liefs,
  Jamie

  ReplyDelete
 5. Ik heb het natuurlijk al gezegd, maar zo tof dat je dit beginnen bent! Ik vind de naam ook super leuk trouwens. :) Mijn favoriet is denk ik dat enkelbandje. Maar is lastig kiezen hoor, want ik zie zo veel leuks!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh, en mooie foto's heb je er van gemaakt. Ik vind het een beetje een mysterieus sfeertje hebben, echt zo'n ontdekking sfeer (haha, snap je 'm?)!

   Delete
  2. Jaa precies wat ik er mee wil bereiken, dat gevoel! Leuk dat je dat zo ziet! :) Dankjewel :D

   Delete
 6. Gefeliciteerd! Mooie collectie.

  ReplyDelete
 7. Gefeliciteerd! Gaaf dat je deze stap maakt! En wat een mooie sieraden. Klinkt misschien wat zweverig, maar ze stralen een soort van rust uit. Natuurlijk en puur. Ik ga gauw op je Instagram kijken!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! Leuk dat de sieraden je dat gevoel geven :) :)

   Delete
 8. Wauw, super gaaf joh!

  ReplyDelete
 9. Prachtige creaties en doen een beetje denken aan je trip naar thailand. :)
  We hebben de zelfde hobby, super leuk.

  ReplyDelete
 10. Wat super leuke sieraden! Ik vind het er echt heel erg mooi uitzien en met jou fotokunsten ziet het er waarschijnlijk nog mooier uit haha! Ik vind de ketting met de schelpjes aan de zijkant en het handje in het midden het mooist! :D

  ReplyDelete
 11. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 12. Wauw, zo leuk! En super mooie foto's :)

  ReplyDelete
 13. Ik vind jouw stijl echt geweldig <3 Te leuk dat er nu een webshop is. Ik ga zeker eens kijken.

  ReplyDelete
 14. Leuk en succes! De naam is in ieder geval leuk en catchy!

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥