Nature kid

Het is eindelijk weer wat warmer weer om buiten foto's te kunnen maken. Heerlijk om weer de bossen in te kunnen! De bomen zijn nog niet helemaal groen maar gelukkig zijn de naaldbomen heel het jaar door groen. En mijn topje past zich helemaal aan op deze prachtige donkergroene kleur! Top: Forever 21     Jacket: Voyelles     Jeans: H&M     Shoes: Sacha     Bag: Primark     Belt: The Sting     Rings: Primark & Beautiful Bijoux

Toen ik dit topje zag hangen in de Forever 21 moest ik hem hebben. Eigenlijk moet ik de laatste tijd alles hebben in deze kleur, haha! Wat een heerlijke winkel is dat trouwens, de Forever 21. Deze mag zich van mij gauw uitbreiden naar meerdere steden in Nederland!
Geniet van het mooie weer van de komende dagen!!

7 comments:

 1. Die kleur van dat shirt, jaaa zo tof! Vind je outfit lekker stoer, precies waar ik ook van houd. Heel leuk gecombineerd! Ah, en liefde voor jouw ringen altijd. :)

  ReplyDelete
 2. Nice look:) xx
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  ReplyDelete
 3. Mooie outfit. De ringen vind ik eigenlijk het leukste. Fijn dat je buiten foto's kan maken.

  ReplyDelete
 4. Prachtige foto's en ik hou echt van deze outfit, helemaal mijn ding!

  ReplyDelete
 5. heel leuk!
  prachtig plekje om je foto's te maken.
  ik vind je ringen echt prachtig, en dat tasje
  is al helemaal geweldig!

  ReplyDelete
 6. This look is perfect and I love your photos *_*. !

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥