My -once a year- dress

Even een outfit met een chic tintje. Volgens mij heb ik dit jurkje nog nooit laten zien, maar heb hem stiekem al een paar jaar. Shame on me! Dit is een typisch jurkje wat ik zo ongeveer 1 keer per jaar draag tijdens speciale gelegenheden.Dress: Zara     Shoes: Sacha     Shapewear: Hunkemöller

Ik ben gek op de kleur van dit jurkje! Eigenlijk zijn alle kleuren groen die in de natuur voorkomen mijn favoriete kleur. Dat ik gek was van de natuur, dat wisten jullie waarschijnlijk al. Dit jurkje past dan ook helemaal niet in deze omgeving qua chiqueheid, maar wilde hem toch even aan jullie laten zien. Deze foto's heb ik gebruikt voor het artikel wat ik voor Hunkemöller gemaakt heb. Onder deze jurk draag ik een corrigerende string. Perfect voor jurkjes zoals deze, met een lage rug! 
Don't be ashame to wear shapewear ;)

12 comments:

 1. Mooie jurk, ik snap heel goed dat je deze graag bij houdt in je kleerkast.
  En een prachtige kleur is het zeker.

  ReplyDelete
 2. Wat een prachtige jurk met een hele mooie kleur. Ik hou ook echt van de uitgesneden rug, dat vind ik altijd zo mooi!

  ReplyDelete
 3. Nice:) xx
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  ReplyDelete
 4. Prachtige kleur heeft je jurkje. Tof ook dat het jurkje aan de achterkant laag is uitgesneden. Ik begin groen steeds meer te waarderen merk ik trouwens. Heb zelf al wat groene items in mijn kast hangen haha.
  Vind het jouw locaties om foto's te maken altijd zo mooi! Weet wel dat toen ik jouw blog net ontdekte, dat dat hetgeen wat waarom ik jou ging volgen. :-)

  ReplyDelete
 5. Prachtige kleur heeft je jurkje. Tof ook dat het jurkje aan de achterkant laag is uitgesneden. Ik begin groen steeds meer te waarderen merk ik trouwens. Heb zelf al wat groene items in mijn kast hangen haha.
  Vind het jouw locaties om foto's te maken altijd zo mooi! Weet wel dat toen ik jouw blog net ontdekte, dat dat hetgeen wat waarom ik jou ging volgen. :-)

  ReplyDelete
 6. Hele mooie jurk zeg! Fijne locatie ook. Liefs

  ReplyDelete
 7. That dress is so pretty and you look amazing in it! Those back shots are wonderfully sexy and your legs are gorgeous in those tights! Wow ;)

  All Things Bright and Lovely

  ReplyDelete
 8. Wat een gaaf jurkje! Wat een prachtige kleur :-D

  xoxo
  www.its-dash.com

  ReplyDelete
 9. Super leuk jurkje, die kleur staat je ook gewoon heel goed! :)

  XX www.laurenlouvaine.com

  ReplyDelete
 10. Wat een prachtig jurkje Marion, staat je echt heel erg goed! Natuurkleuren zijn inderdaad helemaal je ding :D
  XO IMKE | Pastellics

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heb trouwens net je post voor Hunkemoller gelezen over corrigerend onderdgoed : you go girl! Ik ben ook fan ;) XO IMKE | Pastellics

   Delete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥