My favourite weather is bird chirping weather

Ooh wat wordt ik blij van dit weer! Heerlijk om weer lekker zonder jas naar buiten te kunnen, van het zonnetje en van de fluitende vogeltjes te kunnen genieten. Helaas gaat de lente en zomer altijd veel sneller voorbij dan we in de gaten hebben dus probeer ik, zodra het kan, lekker met slippers en mijn zomerse kleding naar buiten te gaan. 
Top & Jeans: H&M     Vest: Primark     Sandals: Birkenstock     Watch: Fossil     Bracelet & Necklace: Wanderlusthaves

Deze broek heb ik laatst besteld bij de H&M. Toen ik hem droeg vroeg ik thuis wat ze van mijn nieuwe broek vonden. 'Is die nieuw??' Ja.. Dit is mijn 3e broek met grote gaten er in. Maar ze zitten zooo fijn! Vooral met dit weer ook. Meer van zulke zonnige dagen please! :) 

De foto's zijn trouwens weer gemaakt in de sloot, haha! De plantjes zijn weer aan het groeien waardoor hij weer mooi wordt om foto's te maken. Als dadelijk de plantjes en bomen in de bossen weer gegroeid en groen zijn zullen jullie snel weer foto's in de bossen terug zien op de blog!

7 comments:

 1. Wat een leuke broek! Ik heb nu ook mijn eerste broek met gaten erin & I love it, waarom had ik niet eerder zo'n broek?! Gave foto's weer! xx

  ReplyDelete
 2. Helemaal mee eens, wat een heerlijk weer! Mooi foto's :)

  ReplyDelete
 3. Nice:) xx
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  ReplyDelete
 4. Mooie outfit, de ketting vind ik erg leuk! Ik word ook zo blij als ik de vogeltjes hoor fluiten. Ik slaap meestal met mijn lamellen dicht en zie dus als ik in de ochtend wakker word niet wat voor weer het buiten is, maar als ik de vogeltjes hoor fluiten word ik meteen blij wakker. Meestal is het dan al lekker weer buiten!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! Van mijn eigen webshop! :) Oh ik vind het juist heerlijk om mijn rolluik juist iets open te hebben zodat ik zie wat voor weer het is als ik wakker word :)

   Delete
 5. Leuke foto's! Die broek is echt tof :)

  XX Lau | Laurenlouvaine.com

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥