George No. 5 Hunkemöller Poolparty!

Afgelopen vrijdag had ik samen met alle andere Hunkemöller Ambassadors een Hunkemöller Poolparty bij George No. 5 in Zandvoort! Het was een super gezellige dag met alle meiden en met Hunkemöller op deze top locatie. 
En deze locatie wil ik ook meteen even met jullie delen! 

Dit leuke event was voor alle Hunkemöller ambassadors, zo ook voor de ambassadors uit België en Duitsland. We werden verwelkomd door Hunkemöller met een lekkere lunch. Daarna werden we in de make up gezet en konden we ons haar laten doen. Ik doe dit eigenlijk nooit, dus dit was al erg leuk om te doen! Daarna mochten we beachy outfits en accessoires uit de Hunkemöller kledingrekken passen om die vervolgens op de foto te laten zetten door een professioneel fotograaf. De foto's heb ik nog niet gezien, ik zal ze jullie showen als ik ze binnen heb! 
In het zwembad lagen deze toffe opblaas pizza, donut en flamingo. Hoe tof zijn ze!

Omdat het net die dag helemaal niet zonnig zou worden was het ook helemaal niet druk op de beach club. Toch moest ik deze plek even met jullie delen! Ik heb veel verhalen over deze club gehoord. Het is van vele een favoriet om naartoe te gaan op een zonnige dag. Ondanks dat het een beetje koud was, was de fijne zomerse sfeer goed te voelen op deze relaxte plek.Playsuit, Bikini & Sandals: Hunkemöller     Necklace & Anklet: Wanderlusthaves

Degene die me op Instagram volgen hebben al wat foto's uit deze post voorbij zien komen, zoals ook de foto hierboven. Wat ben ik blij met deze bikini die ik van Hunkemöller heb mogen ontvangen. Het is een bikini uit de (final) Sylvie collection. Ben er snel bij als je er ook nog een wilt scoren! De playsuit die ik draag op de foto's zijn ook van deze collectie.
Waren jullie al bekend met George No. 5 in Zandvoort? 


George No. 5
Boulevard Barnaart 65
2041 JA Zandvoort

16 comments:

 1. Amazing pictures, love the blown up pizza and donut! :O

  I have a new post up on the blog, would love to know your thoughts:

  * Electric Sunrise - Fashion and Lifestyle Blog *

  P.s. you can get 15% off any watch from Daniel Wellington with the code 'Electric15'.

  x

  ReplyDelete
 2. Geweldige foto's en kijk die benen! jaloers op je figuurtje!

  ReplyDelete
 3. Ik wil daar ook zo graag een keer heen!

  xo

  ReplyDelete
 4. Hahaha wat een leuke foto's! Ik hoop dat het snel weer wat warmer wordt, Zandvoort is niet zo ver weg, dus dan ga ik een kijkje nemen!

  ReplyDelete
 5. Oh dit ziet er een geweldig goede locatie uit. Zo leuk om te zien al die foto's. haha die pizza, geweldig.

  ReplyDelete
 6. Super leuke bikini! Simpel zwart, maar die touwtjes maken 'm zó gaaf. :) Heel leuk dat het op deze locatie werd gehouden. Het ziet er gezellig uit qua inrichting! Dat jurkje die je aan hebt vind ik trouwens ook heeleuk tof, ga gelijk even op de site kijken!

  ReplyDelete
 7. Super leuke bikini! Simpel zwart, maar die touwtjes maken 'm zó gaaf. :) Heel leuk dat het op deze locatie werd gehouden. Het ziet er gezellig uit qua inrichting! Dat jurkje die je aan hebt vind ik trouwens ook heeleuk tof, ga gelijk even op de site kijken!

  ReplyDelete
 8. Deze foto's zijn zo leuk! Ook de opblaasbare donut en pizza zijn geweldig! Tof dat hunkemoller een evenement hield! De plaats ziet er ook tof uit! :)

  ReplyDelete
 9. Wauw die foto's zijn echt geweldig! Ik wil ook zo'n opblaaspizza maar die zijn echt €50 bij de Urban Outfitters :(

  ReplyDelete
 10. Ohhh wauw zeg, echt stuk voor stuk prachtige foto's, wat een leuke locatie is dat! Ik heb er nog niet van gehoord maar lijkt me inderdaad zo leuk daar eens een dagje heen te gaan als het mooi weer is, heerlijk. Die opblaaspizza moet ik echt hebben gewoon hehe :D En je bikini is fan-tas-tisch! Ik ben zo'n fan - als ik in het land ben even de Hunkemoller in!
  XO IMKE | Pastellics

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moet je doen! Hopelijk is het tegen die tijd niet uitverkocht!

   Delete
 11. Anonymous1.6.16

  Leuke post babe! Ik heb twee foto's van jou gebruikt in mijn post hopelijk vind je dat niet erg :).
  Zou je nog de andere foto's willen mailen/appen en ik wil nog dat enkelbandje bestellen!

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  ReplyDelete
 12. Super leuke foto's! Ik heb zelf zo'n opblaas donut, echt perfect om leuke foto's mee te maken! :)

  ReplyDelete
 13. Die bikini's vind ik zo leuk, moet er alleen nog even eentje scoren voordat ik op vakantie ga!

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥