Bohemian overload

Bohemian, wat hou ik van deze stijl. Van bohemian kleding maar ook zeker van bohemian sieraden! Deze ringen zag ik al een paar keer op social media voorbij komen en ik werd er zo verliefd op, deze moest ik hebben. Na wat research kwam ik er achter waar ze te koop zijn, maar dat ze zo goedkoop waren... !?

Ik vond ze zo tof dat ze wel een post op mijn blog waard waren. Deze ringen komen van Ali Express! Dit zijn 2 setjes, beide setjes waren nog geen €2 per setje. Geen geld! Oke, het olifantje trof ik al gebroken in de enveloppe aan en 2 ringetjes waren helemaal verbogen. Die heb ik gelukkig zelf weer recht kunnen buigen en voor de olifantenring heb ik een handige vader die hem even voor me vast gesoldeerd heeft. Maar ach, voor die prijs..
Zoekterm Ali Express: Bohemian rings.

9 comments:

 1. Echt heel gaaf! Op welke account heb je ze besteld, en hoelang duurde het voordat ze aankwamen?
  Die blauwe kleur maakt het setje echt af.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! Ik weet niet meer op welk account, heb gewoon de goedkoopste uitgezocht onder de therm bohemian rings, hihi. Had ze ongeveer na 1.5 week al binnen!

   Delete
 2. Wat tof meid ziet er super uit

  ReplyDelete
 3. Jaaaa ik hou hier van! Vind ze zooo tof. Misschien ga ik ook wel bestellen. Ga er even over nadenken. Ze zien er wel echt goed uit voor zo weinig geld. :)

  ReplyDelete
 4. Jaaaa ik hou hier van! Vind ze zooo tof. Misschien ga ik ook wel bestellen. Ga er even over nadenken. Ze zien er wel echt goed uit voor zo weinig geld. :)

  ReplyDelete
 5. Het zijn super leuke ringen. Zoiets kan altijd gebeuren dat iets breekt. Super van je vader dat je ring gemaakt is.

  ReplyDelete
 6. Wat een super leuke ringen! Ik vind die olifant wel erg gaaf, jammer dat hij gebroken was maar ik zie er niets meer van hihi :)

  ReplyDelete
 7. Oh, wat tof zeg! Die met de olifant is heel gaaf.

  xoxo
  www.its-dash.com

  ReplyDelete
 8. Wat een gave ringen zeg! Die olifant vind ik erg tof! -x-

  http://www.marushilifestyle.nl

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥