Be the adventurer you always wanted to be

Laatst waren Giel en ik in de bossen en de zon ging al onder. Terwijl we aan het rondlopen waren en wat foto's maakte zag ik opeens de zon door de bomen komen waardoor er een magisch licht tevoorschijn kwam. Het was zo mooi! Van dit mooie moment moesten we foto's hebben!
Ik draag een shirt van de Primark, toch nog steeds een van mijn favoriete winkels. Vooral voor basics ben je hier zo goedkoop uit en de kwaliteit hoeft niet eens super slecht te zijn! Dit shirt zit in ieder geval heerlijk.
Ook draag ik hier een ketting van mijn eigen gemaakte sieradenlijn Wanderlusthaves! Ik ben gek op het echte maansteentje wat verwerkt is in deze ketting.

Top: Primark     Watch: Renard     Text bracelet: Clipzz     Necklace: Wanderlusthaves

15 comments:

 1. Wauw, wat een prachtige foto's zo met het licht! Ik vind je sieraden ook zo mooi! <3

  ReplyDelete
 2. Gorgeous picture!!

  I have a new post up on the blog, would love to know your thoughts:

  * Electric Sunrise - Fashion and Lifestyle Blog *

  x

  ReplyDelete
 3. Nice:) xx
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  ReplyDelete
 4. Wauw, prachtige foto's! Die eerste is helemaal super :)

  ReplyDelete
 5. Super mooie foto's weer! Wat een prachtige ketting ook :)

  ReplyDelete
 6. Wat een mooi lichtinval, wauw wauw wauw! ZĂł mooi! Ik vind het echt iets magisch hebben. Wat gaaf dat jij een eigengemaakte sieradenlijn hebt. Dat wist ik helemaal niet! Ik ga gelijk op de link klikken. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaa nu sinds een maandje! Er komt nog een post over op mijn blog, ik ben nog in de opstart dus wacht nog even met het nieuwtje :)

   Delete
 7. Wauw, prachtige foto's, wat is het licht mooi daar! Magisch!! Een eigen sieradenlijn?? Wow, dat wist ik niet! Let's check it outt!! :)

  ReplyDelete
 8. Wauw! Wat een enorm gave foto's.
  Het geeft een heel dromerig effect dat licht zo. Ik vind je ketting echt geweldig, ik ga gelijk op de webshop kijken

  ReplyDelete
 9. Ohhh deze foto's <3 Wat een fantastisch effect met de lichtinval, denk dat dit al de mooiste bosfoto's zijn die ik heb zien voorbijkomen op je blog! Je ketting is ook echt, wat leuk dat deze uit je eigen collectie komt! Ik ga meteen je webshop eens bekijken, ben altijd zo'n fan van de sieraden die jij draagt!
  XO IMKE | Pastellics

  ReplyDelete
 10. Prachtige foto's. Dat licht geeft wel een mooi en mysterieus effect. 0h leuk dat je een eigen sieraden lijn hebt. :)

  ReplyDelete
 11. Wow, die zon die door de bomen schijnt is echt prachtig, geeft iets mysterieus aan de foto's! Preeetty <3

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥