Lost in paradise

Toen we in Thailand rondliepen vielen me de grote tropische bladeren meteen op. Vooral de bladeren die je kunt vinden op de foto's hier onder. Hoe gaaf zijn ze! Deze wil ik ook, hier in Nederland! Heerlijk om zulk decor om je heen te hebben. Ik kon echt puur genieten van deze mooie natuur!

Dress: Hunkemöller     Sunnies: Thailand souvenir     Sandals: Teva

Tijdens zulke warme dagen draag je het liefst iets luchtigs. Als Hunkemöller ambassador mocht ik iets leuks uitzoeken van de nieuwe Swimwear collectie. Ik vond een leuke bikini en dit prachtige jurkje. En echt, hij zit heerlijk! Eigenlijk voelt het of je niets aan hebt, haha! Perfect op zo'n tropische bestemming.

9 comments:

 1. Die foto met zonnebril is ook gaaf! Prachtige omgeving en foto's!

  ReplyDelete
 2. Heel leuk dat jurkje! Lijkt mij inderdaad ideaal voor in zo'n tropische omgeving. Toffe zonnebril ook trouwens! :)

  ReplyDelete
 3. Nice look:) xx
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  ReplyDelete
 4. Waahh die omgeving! Dat jurkje is onwijs pretty<3 Xo

  ReplyDelete
 5. Oh wat een prachtige foto's alweer Marion! En je ziet er prachtig uit, je straalt. Het jurkje ziet er inderdaad erg fijn uit!
  XO IMKE | Pastellics

  ReplyDelete
 6. ik ben echt verliefd op de mooie foto's en sferen in je posts.
  leuk jurkje!

  ReplyDelete
 7. Ohh die bladeren, echt een perfect decor ja! Mooi jurkje!

  ReplyDelete
 8. Deze foto's zijn echt super gaaf <3

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥