Instagram

Tijd voor een Instagram update! Even een terugblik naar een paar pareltjes die ik heb geplaatst tijdens en na onze reis door Thailand. Heerlijk om terug te kijken naar deze tijd! 

Deze foto's zijn allemaal geplaatst toen ik in Thailand verbleef. Jullie zien foto's van Surin island, Koh Yao Noi en Khao Sok, alle 3 mijn favoriete plekken die we hebben gezocht tijdens onze reis in Thailand. Over Koh Yao Noi en Khao Sok zien jullie binnenkort een artikel verschijnen, over Surin island heb ik al een artikel geschreven. Lees er hier meer over!


Hier wat foto's toen ik terug in Nederland was en onder andere genoot op het festival Paaspop! Ook mocht ik dit heerlijke armbandje ontvangen van Clipzz. Een woordje wat precies bij mij past!


Ik ben laatst met Jamie een dagje naar Utrecht gegaan. Daar hebben we genoten van een heerlijke lunch, een botanische tuin bezocht en Utrecht van boven bekeken! 
Op de foto bovenaan ben ik aan het knuffelen met een cavia, wat had ik dit beestje graag gehouden! Helaas was de moeder des huizes het hier niet mee eens.. ;)


Nieuwe outfit foto's gemaakt in de bossen, heerlijk om er weer op uit te kunnen met deze lekkere lente temperaturen! Ook ben ik samen met mijn vriend een dagje naar Den Bosch geweest en hebben we ons toekomstige huisje van dichtbij kunnen bekijken. Heel raar om zo je eigen huis in te stappen wat nog niet af is. Ik kan niet wachten!!


En nog even een terugblik naar onze tijd in Thailand. Wakker worden in een tropisch paradijsje, verse fruit smoothies tijdens het ontbijt, vogelgezang en het geluid van de aapjes uit de jungle om je heen.. ik mis het zo!

Voor meer foto's, volg me op Instagram! @marionvanzutphen

17 comments:

 1. Zulke gave foto's post jij altijd op Instagram! Sowieso de athsiland foto's natuurlijk, maar de anderen zijn ook altijd zo mooi. Echt leuk dat je bij jullie nieuwe huis bent wezen kijken en dat je bij Paaspop bent geweest! De festivals gaan weer komen, yay. :D

  ReplyDelete
 2. Zulke gave foto's post jij altijd op Instagram! Sowieso de athsiland foto's natuurlijk, maar de anderen zijn ook altijd zo mooi. Echt leuk dat je bij jullie nieuwe huis bent wezen kijken en dat je bij Paaspop bent geweest! De festivals gaan weer komen, yay. :D

  ReplyDelete
 3. Inderdaad echt stuk voor stuk pareltjes, deze foto's! Jij post echt altijd zo'n mooie foto's he, talent!
  XO IMKE | Pastellics

  ReplyDelete
 4. De foto's van Thailand zijn echt heel mooi! Lijkt me echt een geweldig land, leuk dat je zo actief bent op instagram!

  ReplyDelete
 5. Zo mooi bij elkaar! Ik word altijd blij van jouw plaatjes ;)

  ReplyDelete
 6. Wat een prachtige foto's allemaal! Al die reisfoto's, wat ben je op prachtige plekken geweest! Thailand lijkt me zo gaaf!

  ReplyDelete
 7. je instagram is geweldig, ik kan geen genoeg krijgen van de foto's!

  ReplyDelete
 8. Wat een prachtige foto's, echt mooi!!

  ReplyDelete
 9. Wat een super mooie foto's allemaal! Thailand ziet er geweldig uit... X

  ReplyDelete
 10. Die foto's die je maakt zijn echt prachtig allemaal <3

  xoxo
  www.its-dash.com

  ReplyDelete
 11. Thailand ziet er echt prachtig uit! :)

  ReplyDelete
 12. Ik krijg echt last van wanderlust als ik naar deze prachtige foto's kijk. Echt super mooi!
  Liefs,

  Chantal

  ReplyDelete

 13. فني كهربائي بالمدينة المنورة
  فني كهربائي بالمدينى المنورة من أكثر العمال الذي يعتمد عليهم في عمل تشطيبات المنازل والفلل والقصور، كما أنه يمتلك خبرة كبيرة تجعله يقوم بأفضل أعمال الكهرباء، فهو من يعمل على فك وتركيب الأجهزة الكهربائية ومفاتيح الكهرباء كما يكون بإمكانه تمديد شبكات الكهرباء للمنازل والمصانع والشركات والمحلات والمعارض وجميع الأماكن التي تحتاج إلى كهربائي بالمدينة المنورة، حيث يستطيع العمل على كشف تسربات الكهرباء التي يمكن أن يتعرض لها البعض.

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥