Camouflage

Pak een paar simpele items bij elkaar en match ze. Makkelijk gezegd maar ooit vind ik het zo moeilijk! Daarom vind ik het fijn om outfits zoals deze te dragen. Gewoon een simpele top, een leuke broek, wat schoentjes er onder en om het nog een leuke draai te geven draag ik er een hoedje bij. Waarom moeilijk doen als het ook simpel kan? :) 

Top, Hat and Pants: H&M     Shoes: Sasha

Oeps, ik betrap mezelf er weer op dat ik weer een hele H&M look draag, haha! 
Ik sta zo vaak voor de kast met het probleem dat ik zoveel kleding heb en toch niets om aan te trekken. Herken je dat probleem? Daarom vind ik jurkjes altijd makkelijk, die hoef je niet te combineren met iets. Maar een simpele look zoals deze kan ook gewoon leuk zijn! Marion, denk niet zo moeilijk! ;) 

12 comments:

 1. Wat een mooie look! Inderdaad simpel maar staat je erg goed! En ja, dat probleem herken ik (en ik denk ongeveer alle meisjes/vrouwen wel haha :)) x

  ReplyDelete
 2. Mooie outfit, vooral het bloesje is heel leuk. Ik heb dat probleem ook met te veel kleren.

  ReplyDelete
 3. Nice:) xx
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  ReplyDelete
 4. Wat een leuke outfit meid, smaragd staat je erg goed! Leuk gecombineerd ook met de lederen broek/leggin!
  XO IMKE | Pastellics

  ReplyDelete
 5. Wat een leuke outfit =)
  Liefs Jorinda

  ReplyDelete
 6. Hele mooie look! Die laatste foto vind ik vooral erg mooi :)

  ReplyDelete
 7. Anonymous5.4.16

  Het zijn weer prachtige foto's! H&M is altijd goed toch haha. Leuke outfit

  ReplyDelete
 8. Wat een super leuke outfit zeg! Love it all! -x-

  ReplyDelete
 9. Haha idd, heel herkenbaar, af en toe moeten we niet zo moeilijk denken...

  ReplyDelete
 10. Love this outfit! You look awesome in leather pants!!

  My blog: Street Style City

  Also have a look at my photography page: Photography

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥