Wandering around at coconut beachHee allemaal! Ik ben weer terug uit Thailand! Eigenlijk al een week, maar wilde weer rustig opstarten met mijn blog. Zoals jullie zien schrijf ik nu ook alleen in het Nederlands. Mijn meeste bezoekers komen uit Nederland of België en zonder Engelse tekst voel ik me ook veel vrijer in wat ik kan typen! Bij Engels moet ik altijd zo goed nadenken en kijken of de spelling klopt. Ik ga het dus een tijdje op deze manier proberen, als het me bevalt blijft ik alleen in het Nederlands bloggen :). Nu naar de outfit!

Toen we deze plek op het eilandje Koh Yao Noi vonden was ik meteen verliefd. Strand met overhangende palmbomen, longtailboat, een zee waar mooie rotsen in staan, kokosnoten op het strand.. een perfect strand! We parkeerde onze gehuurde fietsen en ik begon enthousiast foto's te maken. Mijn vriend zei: 'Wacht, ik heb een verassing voor je..' En hij liep naar een klein gezellig huisje toe waar je wat te drinken kon kopen. Na een paar minuten kwam hij aangelopen met een verse kokosnoot met 2 rietjes er in. Super lief!
Daar zaten we dan: op een perfect strand op een eiland aan het drinken uit een kokosnoot. Perfecter kon niet :).


Top: Forever 21     Shorts & Bikini: H&M     Sunnies: Flying Tiger

11 comments:

 1. Het ziet er zo gaaf uit! Prachtige foto's hebben jullie gemaakt!

  ReplyDelete
 2. Waaauww alles is zoo mooi! Die foto van boven gemaakt is echt prachtig :)

  ReplyDelete
 3. Wat een leuke foto's en wat ben ik nu jaloers <3

  ReplyDelete
 4. Ah dat is zo lief! En wat een prachtige foto's! (dat ga ik waarschijnlijk nog heel vaak zeggen hahah)

  ReplyDelete
 5. Wauw... Prachtig! ❤️

  ReplyDelete
 6. Ah Wauw! Die laatste foto is zo tof! Liefs

  ReplyDelete
 7. Anonymous14.3.16

  ziet er heel erg leuk uit en de laatste foto is erg leuk!

  ReplyDelete
 8. oooh, wat een super leuke foto's! Vooral die uit de hoogte zijn goed gelukt!

  ReplyDelete
 9. Ik heb alle posts van Thailand gelezen. Het is goed oefening voor me :). Ik houd van Thailand.

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥