Adventure ☆

Tekst armbandjes zijn leuk, vooral als je ze zelf kunt ontwerpen! Een leuke korte tekst, je favoriete woord, je eigen naam of lekker cliché de naam van je vriend met een hartje er bij. Omdat je je eigen tekst kunt verzinnen en ze handgemaakt worden zijn ze ook nog eens uniek, jij bent de enige die met dit armbandje rond loopt. Ik heb 2 van zulke leuke armbandjes van Clipzz.nl mogen ontvangen.

Het woord 'adventure' past precies bij mij. Als kind was ik al altijd op zoek naar een nieuw avontuur en genoot ik hier erg van. Nog steeds zit die avonturier in me! Daarom vond ik het leuk om het woord 'adventure' op het armbandje te laten zetten. Je kunt ook nog eens kiezen uit andere lettertypes en verschillende symbooltjes. Ik vond het sterretje er erg leuk bij passen. Daarnaast vond ik het armbandje met mijn eigen naam ook erg leuk, doet me weer denken aan vroeger!
Op de site van Clipzz vind je nog veel meer items waar je je eigen persoonlijke sieraad, sleutelhanger etc. kunt laten maken. 

9 comments:

 1. Heel tof zo'n armband! Leuk ook dat je het helemaal eigen kan maken met verschillende lettertypes en symbolen. Vind deze met 'adventure' er ook erg leuk! (Aaah en al jouw leuke ringen!)

  ReplyDelete
 2. Heel tof zo'n armband! Leuk ook dat je het helemaal eigen kan maken met verschillende lettertypes en symbolen. Vind deze met 'adventure' er ook erg leuk! (Aaah en al jouw leuke ringen!)

  ReplyDelete
 3. Wat leuk!! Staat ook heel leuk met die ringen erbij, lekker wanderlust :)

  ReplyDelete
 4. Aah die zijn leuk zeg! Die met jouw naam erop doet me inderdaad een beetje denken aan die armbandjes die je vroeger altijd had. Die met 'adventure' is ook erg mooi! xx

  ReplyDelete
 5. Mooi die armband. Ik vind al je ringen ook wel heel gaaf!

  ReplyDelete
 6. ik heb deze al vaak voorbij zien komen! Erg leuk, zou alleen
  niet weten wat ik erop zou zetten haha :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaa is ooit super lastig iets te verzinnen haha! Ik vind woordjes zoals deze dan wel erg leuk :)

   Delete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥