The little detailsDeze foto's heb ik voor de Hunkemöller blog gemaakt, maar ik laat ze ook graag even aan jullie zien op mijn eigen blog! Man, wat was het koud tijdens het maken van deze foto's!
De post van Hunkemöller gaat over wat je aan zou trekken met Valentijnsdag. Ik heb gekozen voor een lekker comfortabele outfit met een heerlijk dik vest om lekker mee op de bank te kunnen zitten samen met mijn vriend. De kleine details zoals het kanten randje op mijn topje en de bandana om mijn nek maken het net iets specialer!
Ik vind dat Valentijnsdag niet een speciale dag hoeft te zijn om leuke dingen te doen met je vriend. Dit zou je minstens elke week moeten doen :). Ik denk dus dat ik het ook lekker simpel hou en fijn op de bank ga zitten met mijn vriend, samen met wat lekkere drankjes en hapjes.
Ik heb super veel zin in deze dag want.. de dag hierna vertrekken we naar Thailand!! Laat die Valentijnsdag dus maar komen ;).

I made this outfit post for the Hunkemöller blog, but I also wanted to show you this outfit on my own blog! When I made these pictures I was freezing my butt off.. It was sooo cold! It's a simple outfit with some cute details: the lace detail on the top and this cute bandana. What do you think about these details?


Vest: Primark     Top & Jeans: H&M     Shoes: Sacha     Bandana: Episode     Belt: The Sting

17 comments:

 1. Prachtige look! Dat kanten randje maakt zo'n 'comfy' vest net wat chiquer.. En wat heerlijk dat je naar Thailand gaat joh! X

  ReplyDelete
 2. Wat een prachtige outfit, leuk de kleuren combinatie ook.

  ReplyDelete
 3. Mooie combi! Ik vind je kanten top echt prachtig <3

  ReplyDelete
 4. Het vestje is niet echt mijn kleur maar ik vind hem wel leuk! Mooie outfit look. -x-

  ReplyDelete
 5. Perfect:) xx
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  ReplyDelete
 6. Awesome look!
  Have a nice evening!
  Angela Donava
  http://www.lookbooks.fr/

  ReplyDelete
 7. Hele leuke outfit! Heel schattig met dat kanten randje als detail.

  ReplyDelete
 8. Toffe outfit! Mooie kleurencombi ook :) x

  ReplyDelete
 9. Een hele mooie outfit! Ik vind je vest zo gaaf, een mooi kleurtje en ook nog eens zo lang!

  ReplyDelete
 10. prachtige outfit en wat heb je toch een prachtig figuur meid!

  ReplyDelete
 11. Weer zo'n leuke outfit! Het sjaaltje is enorm schattig en het hemd wil ik ook wel in mijn kast hebben.
  Liefs

  ReplyDelete
 12. Prettyy! Het is echt zo'n mooie combinatie van casual en chic :)

  ReplyDelete
 13. Nice cardigan!

  http://beautyfollower.blogspot.gr/

  ReplyDelete


 14. Great and useful article. Creating content regularly is very tough. Your points are motivated me to move on.


  SEO Company in Chennai

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥