Pinky swearVorig jaar zagen jullie deze jas veel verschijnen op mijn blog. Deze winter ietsie minder, ik draag hem ook niet zo veel. Shame on me, want het is eigenlijk een prachtige jas! Dus.. ik zal hem meer gaan dragen dit jaar. Pinky swear!

Toen ik deze foto's maakte dacht ik dat het toch niet zo'n leuke outfit en foto's waren geworden. Toen ik ze op de computer bekeek vond ik ze eigenlijk toch wel leuk om ze met jullie te delen! Vandaar dat het zo weinig foto's zijn vanuit dezelfde hoek en dezelfde pose, haha.

Last year I posted a lot (maybe to much) pictures of my new pink coat. This Autumn/Winter I barely worn it. Shame on me, because I still think it's a beautiful coat. So.. I've got to wear this one more often, pinky swear!Coat: Promiss     Jeans: H&M     Rings from left to right: Primark, Six, Beautiful Bijoux, Primark, Beautiful Bijoux

8 comments:

 1. Hel mooie jas. Ik houd echt van die jassen!
  Liefs,
  Elles

  ReplyDelete
 2. Nice:) xx
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  ReplyDelete
 3. lovely outfit, loving the pink coat!


  lu | Giveaway at Coco & Louis

  ReplyDelete
 4. Wat een super leuke outfit weer =)
  Liefs Jorinda

  ReplyDelete
 5. Prachtige jas en mooie juwelen. Mooie outfit.

  ReplyDelete
 6. Daar is je leuke jas weer :) Hij blijft mooi!

  ReplyDelete
 7. Ik vind je jas echt prachtig, de kleur spreekt me ook erg aan <3

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥