Instagram

 Tijd voor een nieuwe Instagram post. Snel gaan deze mooie naaldbomen veranderen in palmboompjes! Almost Thailand!! Tijdens dit nieuwe avontuur ben ik niet bezig met bloggen dus ligt mijn blog voor een klein maandje stil. Wil je alvast op de hoogte blijven van mijn Thailand avontuurtjes, volg me dan alvast op Instagram!

Time for a new Instagram post. Soon these pine trees will turn into palm trees! When I'm in Thailand my blog will be quiet for one little month. If you want to follow my adventures just follow me on Instagram! :) 

De laatste tijd was ik wat meer bezig met fotografie. Ik moet dit weer meer gaan oppakken! Vooral natuur fotografie vind ik erg tof. Ik ben altijd op zoek naar mooie nieuwe plekjes! Zoals deze in het bos. 

Lately I'm more focused on photography. I love to go to the forest and find these magical new places you can see on the pictures!

Wat outfit foto's van toen het nog lekker zacht winterweer was. Heerlijk, zulke fijne temperatuurtjes! Het bordje met het gebakje er op heb ik ooit gemaakt toen mijn opa en oma 40 jaar getrouwd waren. Dit herinnerde me eraan dat ik vroeger eigenlijk heel veel heb getekend, dit moet ik weer oppakken! Ik heb al wat nieuws geschilderd, check mijn Instagram :)

Here you can see some outfit pictures I made earlier this winter. The weather was lovely, no freezing temperatures at all! 

Om een beetje in de tropische sfeertjes te komen heb ik een throwback naar Bali gepost. Ik kan niet wachten tot ik weer naar Azië mag :). Ook hier zie je weer wat foto's die gemaakt zijn in de magische bossen bij ons in de buurt. Hier moet ik zeker vaker naartoe!

I posted a throwback to Bali to slowly get into the tropical mood! I can't wait to go to Asia again :). And you can see more of the magical forest pictures. I definitaly need to go more often to this beautiful forest! 


Instagram: @marionvanzutphen

11 comments:

 1. Oh wat ziet het er allemaal gaaf uit zeg. Wat maak jij toch mooie foto's. Heel veel plezier in Thailand!

  xo Liesbeth

  ReplyDelete
 2. Wat een prachtige foto's! Die ringetjes op de foto's vind ik ook heel mooi :D

  ReplyDelete
 3. Wauw, wat een gave foto's. Ik hou van zulke perfecte feeds, zoals die van jou.
  Liefs,
  Elles

  ReplyDelete
 4. wauw wat een super mooie foto's en collages heb je ervan gemaakt!

  ReplyDelete
 5. Leuk overzichtje!

  ReplyDelete
 6. Wauw wauw wauw wat een prachtige foto's!

  ReplyDelete
 7. Ik vind die foto's gemaakt in het bos allemaal zo mooi! x

  ReplyDelete
 8. Dark and edgy as you do best!
  Thank you for the blog visit babe, hope to see you back sometime!

  Xx- Julie

  Haute Khuuture Blog

  ReplyDelete
 9. jouw instagram is echt een en al inspiratie!

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥