Carnaval!Wohoo, het is weer tijd voor carnaval! Meestal weet ik al lang van te voren wat ik ga aantrekken met carnaval, in dit geval wist ik het na mijn reis in Bali. 
Bij de traditionele kleding van Bali hoort ook deze soort van bandana, die alle mannen droegen. Het is een bandana die al in deze vorm zit, er zit ook een soort kartonnetje in zodat hij zo blijft staan. De stukken nepfruit heb ik er zelf op gemaakt met naald en draad en een lijmpistool. Het was even een geknutsel maar tataa.. mijn Chiquita hoedje is klaar!
Samen met deze toffe strandbroek die ik vond in de sale bij H&M ben ik klaar voor een paar dagen carnaval! :) Vier jij ook carnaval?

Wohoo, it's time for some Dutch carnaval! It's a 4 days party we celebrate in the south of the Netherlands. During this party you can dress like whatever you want! I made this fruity hat like a Chiquita girl by myself. 
What do you think of my Carnaval outfit? Pants: H&M     Shirt: Primark     Necklace: Happiness boutique     Chiquita hat: Made by myself

10 comments:

 1. Aaah have fun! Ik vier het zelf niet. Liefs

  ReplyDelete
 2. Ziet er leuk uit en ik wens je veel plezier. Ik doe niet mee aan carnaval.

  ReplyDelete
 3. Ahw leuk! Fijne carnaval! ;)

  ReplyDelete
 4. Super leuk zie je eruit! <3

  ReplyDelete
 5. Super leuk zie je eruit! <3

  ReplyDelete
 6. Wat zie je er leuk uit! Heel veel plezier!
  Ik vier zelf ook carnaval maar ik ben ziek dus dit jaar zit het er helaas niet in voor mij

  ReplyDelete
 7. Je foto's worden hier steeds mooier en mooier!

  ReplyDelete
 8. Wat een leuke outfit voor carnaval! Ik vier eigenlijk nooit carnaval, maar het lijkt me best leuk om een keer mee te maken!

  ReplyDelete
 9. Wauw, wat leuk dat je dat hoedje zelf hebt gemaakt! Heel tof je carnavalsoutfit. Ik ben afgelopen weekend bij familie in Brabant geweest om een avondje carnaval te vieren en naar een optocht te kijken. Zelf ben ik er niet heel erg van, maar mijn familie doet er fanatiek aan mee dus vind ik het ook altijd wel leuk om eventjes mee te maken!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi, dankje! Ik denk dat je daar ook een beetje mee opgegroeid moet zijn om het echt leuk te vinden haha, is natuurlijk iets totaal anders dan gewoon uitgaan en feesten! Leuk dat je het ook een dagje hebt meegemaakt :)

   Delete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥