The DoorsI love sale! Online sale dan, want in de winkels kan ik nooit slagen tijdens de sale. Ik shop altijd het liefst online bij H&M, ik kan hier altijd slagen! Ik vond er dit leuke shirt, met 'The Doors' er op. Altijd handig en leuk zulke shirtjes!
Toen mijn vriend en ik laatst naar Antwerpen zijn geweest gingen we even de Episode in, daar vond ik deze leuke bandana. Ik wilde eens iets nieuws proberen en heb hem nu zo gecombineerd. Wat vindt jij er van? Hou jij ook van  nieuwe dingen proberen qua fashion? Ik vind het een erg leuk detail!

I love sale! Especially online at H&M. I found this cute shirt with the text 'The Doors' on it. Always simple to combinate, shirts like this one! I also found this bandana during my little trip in Antwerp. I wanted to try something new! What do you think of this bandana? Do you also search for new things if it comes to fashion?

Shirt & Jeans; H&M     Jacket: Vouyelles     Bandana: Episode     Shoes: Sasha     Rings; Market and Beautiful Bijoux (the big gemstone and knuckle ring)

5 comments:

 1. Leuk shirtje! Ik hou van The Doors :)

  XX www.laurenlouvaine.com

  ReplyDelete
 2. Het shirt is heel leuk :)

  xo

  ReplyDelete
 3. Wat een super leuke outfit =)
  Liefs Jorinda

  ReplyDelete
 4. super:) xx
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  ReplyDelete
 5. Ik vind het erg leuk staan, die bandana om je nek! En aaah, ik wil zo graag een The Doors shirt. Heb deze helemaal gemist bij de H&M. Binnenkort maar eens rondneuzen. :) Liefs, Rowan

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥