Pictures that makes me want to go to Thailand even fasterAaah, over nog maar een maand (en 1 weekje) ga ik naar Thailand! Ik en mijn vriend gaan 3 weken backpacken tijdens een zelf uitgestippelde route. Ik heb er zo'n zin in! In maart is het alweer een jaar geleden dat ik voor het laatst op vakantie ben geweest naar Bali. Ik ben dus weer helemaal klaar voor een nieuw avontuur! Weer naar Azië, maar het is zo'n mooi en variërend werelddeel! Daarnaast is het ook nog niet eens zo heel duur :) (aangezien we moeten sparen voor ons huisje waar we eind dit jaar in gaan wonen).
Door het zien van dit soort foto's kan ik niet wachten om weer terug in de tropen te zijn!

Aaah, only one month to go and I'm back in Asia again! Me and my boyfriend are going to backpack through Thailand for 3 weeks. The last time I traveled is almost a year ago when we went to Bali. Now I'm totally ready to go on a new adventure. When I see pictures like these I can't wait to be back in the tropics! 

10 comments:

 1. I finished all my posts from Thailand but I cant wait to see yours. I m curious to see which places you will visit :)

  ReplyDelete
 2. Wauw, je hebt gelijk... deze foto's zijn echt prachtig! Super toevallig, mijn vriend en ik zijn ook van plan dit jaar 3 weken in Thailand te gaan backpacken, ook volgens eigen route! Moet echt fantastisch zijn... De foto's zeggen genoeg! Heeeeeel veel plezier!! xxx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ooh wat toevallig! Jaa heb er zo veel zin in, thanks! :D

   Delete
 3. wauw prachtige foto's echt geweldig liefs x

  ReplyDelete
 4. oh waauw!! Ik begrijp je volkomen!

  ReplyDelete
 5. Wat een toffe inspiratie!! <3

  ReplyDelete
 6. Zo gaaf! Voor je 't weet is het zover! Thailand is echt een hemeltje <3

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥