Marion x handlook


Degene die mijn volgen op Instagram zullen deze foto's vast herkennen. Ik ben gek op mooie bohemian ringen. Een paar vond ik in Bali en een paar gewoon op de markt bij zulke Indonesische/Indische marktkraampjes. Wel allemaal van echt zilver, dat vind ik het belangrijkste! Dat de ringen de mooie zilvere kleur behouden :). Ik probeer vaak leuke combinaties van mijn ringen te maken en deze op de foto te zetten. Daar is ook de hashtag #marionxhandlook uit ontstaan!
Wat vinden jullie van deze 'hand' looks?

The ones who follow me on Instagram probably recognize these pictures. I love those bohemian silver rings. A couple I found in Bali and at the market. I love to combinate my rings and take pictures of them. And there was born the hashtag #marionxhandlook! 
What do you think about my handlooks? 
13 comments:

 1. Yup, ik herken ze ;) Echt, ik blijf het zeggen, maar jouw handlooks zijn altijd zó mooi ♥ Wat leuk ook dat je er nu je eigen hashtag voor hebt! Ik zou echt meer met juwelen moeten doen, dat maakt je look altijd zo af vind ik.
  XO IMKE | Pastellics

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aah dankjewel :D Ze doen inderdaad veel met je outfit, ik vind het altijd heerlijk om wat te spelen met sieraden zodat ze mooi bij elkaar matchen!

   Delete
 2. Jaaaa ik vind je handlooks keer op keer zo mooi! Kon ik dat maar zoals jij! XO

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lief, dankjewel! Het is niet zo moeilijk hoor hihi, je moet net de juiste matches vinden :)

   Delete
 3. Wauw ik vind je edgy handlooks echt PRACH-TIG! Ik had het op instagram ook al gezegd, maar ik vind je feed ook echt prachtig. Mooie foto's en thanks voor de inspiratie! X

  ReplyDelete
 4. Mooie ringen, ik kan eigenlijk niet kiezen want ze zijn allemaal even leuk.

  ReplyDelete
 5. Beautiful rings <3

  ReplyDelete
 6. Je hebt echt geweldige ringen! Wat tof die hashtag. X

  ReplyDelete
 7. Super leuk! Ik vind dat sterren horloge nog steeds zo tof! Jammer dat hij niet zilver is :(

  XX www.laurenlouvaine.com

  ReplyDelete
 8. Wow Wow Wow! Wat een te gekke hand shots.
  Kan zo in een advertentie voor sieraden!!

  Liefs, Lauren

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥