Instagram

Het is weer tijd voor een Instagram update! Ik ben af en toe nog aan het zoeken naar welke kleuren ik terug wil laten komen op mijn feed. Het is soms mega lastig om je foto's bij elkaar te laten passen zodat je feed er mooi uit komt te zien! Zoals je ziet ben ik niet van de lichte kleurtjes maar juist van de donkere. Ik hou daar wel van! Zouden jullie het leuk vinden als ik een post maak over mijn Instagram tips & tricks zoals welke bewerkprogramma's etc. ik gebruik? Let me know!

It's time for a new Instagram update! I'm curious about what you think about my pictures. As you can see I don't use light and white colors on my Instagram feed. That's what I like! What do you think if I post something about my tips & tricks if when it comes to my Instagram pictures and feed? Let me know!

Some festival throwbacks, outfit posts and yes, my most liked picture ever! The beautiful Silvie Meis set from Hunkemöller. 

I love being in the forest! As you can see on these pictures, haha. I'm a spoiled girl with al these beautiful jewels! What do you think about my self-designed bracelet? In love with the word 'Wanderlust'. 

Went to Antwerp with the boyfriend, eating waffles! And I went to a Hunkemöller event with all the Hunkemöller ambassadors. What an cosy evening, wearing our onesies!

Tataa, there is the boyfriend! Haha ;). I'm also showing my Christmas and NYE outfit :)

Instagram: @marionvanzutphen

13 comments:

 1. Anonymous6.1.16

  wat een super leuke instagram heb je en wat een leuke fotos!

  ReplyDelete
 2. Ik houd van instagram! Mooie foto's, en ze passen ook allemaal goed naast elkaar!

  ReplyDelete
 3. hele toffe foto's! liefs X

  ReplyDelete
 4. Ik vind je feed heerlijk :) Liefs

  ReplyDelete
 5. Ik vind je foto's altijd zo mooi! XO

  ReplyDelete
 6. Wat maak jij mooie foto's zeg!

  ReplyDelete
 7. Pretty photos :)

  ReplyDelete
 8. Amazing pictures!
  Happy New Year!
  Angela Donava
  http://www.lookbooks.fr/

  ReplyDelete
 9. Ik vind jouw feed altijd zo fijn, inderdaad ook omdat 'ie zo uniek is! Tips en tricks zou ik niet erg vinden, haha! Die foto van jou en je vriend is trouwens zo leuk! :)

  - Saskia

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel :D Ik zal eens aan een post gaan werken over tips & tricks :).

   Delete
 10. Ik hou ook meer van de donkere foto's dan de lichte. oef ik ben niet de enige. Mooie foto's heb je geplaatst.

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥