In the Winter pine trees are the kings of the forestNa de kerstdagen zijn mijn vriend en ik er even tussenuit gegaan en naar de bossen gegaan. 2015 was echt het jaar waarin ik verliefd werd op de bossen. In de zomer zijn ze prachtig met groene blaadjes, bloemetjes en zonlicht. In de winter zijn de naaldbomen de koningen van het bos. Wat krijg je dan mooie sprookachtige plaatjes! Het was weer even of ik een spelend kind in het bos was, al zingend over kabouters. Ik hou van bossen. Ik zie er nu zo veel moois in, veel meer dan dat ik eerst deed.

In deze outfit draag ik mijn fijne oversized grijze trui. Eerlijk gezegd is hij helemaal niet zo warm, haha! Maar hij blijft leuk. Past perfect in het sfeertje van het mooie bos! En ik draag bij deze handlooks mijn aller-aller-favoriete rings. De twee middelste zijn uit Bali, aan mijn wijsvinger komt van de markt maar het steentje was eraf gevallen. Nu heb ik deze zelf gefabriceerd met nagellak. Ben er best trots op, hihi! Aan mijn pink heb ik ook op de markt gekocht voor een prikkie. Zeker wel mijn favoriete sieraad, ringen!

Another outfit with my big, oversized grey sweater. To be honest, this sweater isn't warm at all. But I love the fitting and the look of it, fits perfectly with these forest pictures! 
I think I felt in love with the forest, last year. In Summer they are beautiful with green leaves, flowers and sunlight. In winter the pine trees are the kings of the forest. 
Sweater & Jeans: H&M     Rings: Middle two souvenir from Bali, left and right one from the market

10 comments:

 1. Alsof je in een tropisch woud staat, het lijkt wel een soort droom bos. Top foto's!

  Liefs, Lauren
  http://www.lachanna.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Gaaf dat je het zo ziet, zo probeer ik het er ook uit te laten zien in mijn foto's! De bossen zijn zo mooi, ook in de winter :)

   Delete
 2. Wat een mooie foto's zeg! En die ringen bij elkaar op één hand zien er ook super tof uit!

  ReplyDelete
 3. Ah wat een fijne trui! Ik snap wel dat je verliefd bent geworden op het bos! Het heeft iets magisch... XO

  ReplyDelete
 4. Wauw wat een mooie foto's weer! En fijne outfit :)

  Liefs,

  Lisette

  ReplyDelete
 5. oh zo'n mooie locatie <3

  Heb je mijn nieuwste blogpost al gezien ?
  www.v-fashionwise.com

  ReplyDelete
 6. Ja het bos is zo fijn <3 leuke outfit!

  ReplyDelete
 7. Die trui staat je echt heel mooi! :)

  XX www.laurenlouvaine.com

  ReplyDelete
 8. Mooie outfit en prachtige foto's!

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥