You´ve got to love disposible camera pictures!NL: .. Want kijk die sfeer eens. Je moet er wel van houden! Elke zomer koop ik weer een (paar) wegwerpcameraatjes. Voor een paar euro's heb je een plastic cameraatje met een kartonnetje eromheen waarop wat uitleg staat. Zo simpel en nostalgisch kan het zijn! Deze foto's zijn vooral gemaakt op Rock Werchter en Solar Weekend. De eerste is sowieso mijn favoriet hihi. Ik zit te twijfelen of ik er ook een mee moet nemen naar Thailand.. denk dat ik dit wel ga doen! Zulke mooie foto's van tropische bestemmingen.. zo mooi! Gebruik jij wel eens een wegwerpcamera? Nee? Doen!!

EN: Here you see a couple of pictures made by my disposible camera's I took with me last Summer. As you can see the pictures where taken at festivals: Solar Weekend and Rock Werchter. I'm so in love with the vibe of these pictures!! Do you use disposible camera's? 

10 comments:

 1. leuke foto's, ik gebruik eigenlijk nooit een wegwerpcamera. Ik gebruik liever mijn huidige camera. Ik kijk vooral naar de kwaliteit van de foto's. :) Het blijven wel mooie foto's hoor. :)

  ReplyDelete
 2. Ik gebruik het zelf niet meer, maar ik vind het wel een leuk idee om voor bepaalde dingen (zoals je zegt: een festival) eens eentje te kopen. Uiteindelijk stralen deze foto's wel 20x meer sfeer uit dan wanneer je een halfuur loopt te draaien en proberen om een mooie foto te nemen. Deze zijn heel spontaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Precies! Je maakt er maar 1 in plaats van 5 dezelfde en het is altijd een verassing hoe ze er dan uiteindelijk uit zien. Het sfeertje doet het hem ook!

   Delete
 3. Aaah wat een leuke foto's, je herinnert me eraan dat ik nog 3 rolletjes moet laten ontwikkelen ofzo, hihi! Deze hebben allemaal zo'n mooi vintage effect!

  ReplyDelete
 4. ahhh ik wordt hier zo vrolijk van! Ik wil ook naar rock werchter ;) :) :) Hopelijk dit jaar!!
  x

  ReplyDelete
 5. Wat een super leuke, positieve blog heb jij. Krijg er een glimlach van op mijn gezicht!! hihi :)
  xx Frederique
  Mocht je het leuk vinden, ik heb zelf ook een blog, die kun je hier vinden: http://fablefrique.com

  ReplyDelete
 6. aah super leuk om te horen. Dankjewel!

  ReplyDelete
 7. Ik word zo vrolijk van deze foto's! En het sfeertje is zoo leuk! Ik moet écht eens foto's maken met zo'n camera. Nog nooit gedaan..

  ReplyDelete
 8. Super leuke foto's, wegwerpcamera foto's zien ar altijd zo sfeervol uit :) xx

  sealoffashionsofie.weebly.com

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥