The big grey knit and the big blue hat


Knit, hat and skirt: H&M     Rings: Market and Bali     Watch: Beautiful Bijoux     Bracelets: Old necklaces from my mother     Shoes: Sacha Shoes

NL: De titel klinkt als een kinderverhaaltje dat gaat over een trui en een hoed, die samen op pad gaan. Nou, zo was het ook een beetje, haha. Tijdens het maken van deze foto's liep er een vrouw door de bossen met een hond, een pitbull. Niet zomaar een hond dus, de hond werd zo enthousiast toen hij mij zag paraderen op mijn hakjes dat de vrouw hem niet tegen kon houden en hij op mij kwam afgestormd. Dat was wel even een knikkende knietjes moment! Gelukkig deed hij niets, hij snuffelde even aan mijn spulletjes en ze liepen weer door. Soms wel awkward, die momentjes dat je iemand tegen komt in het bos, haha. 

Wat vinden jullie van mijn nieuwe hoed? Ik vind hem zo tof! Hij is groter dan mijn zwarte hoed dus dat is even wennen, maar dat maakt hem ook meer speciaal. Deze trui heb ik al een tijdje maar ik draag hem eigenlijk nooit. Maar hij zit zo fijn! Ik moet hem echt meer gaan dragen, shame on me! 

EN: I'm wearing my new hat in this outfit! What do you think of it? It's bigger than my black hat but I like that. It's a bit more special! And this big grey knit is so comfy but I barely wear it. Shame on me! 

17 comments:

 1. Wat een super leuke outfit weer =)
  Erg mooie trui!
  Liefs Jorinda

  ReplyDelete
 2. De hoed staat je prachtig <3 En het is altijd awkward als er mensen langs lopen als je foto's aan het maken bent, vooral als ze ook nog eens stil gaan staan om te kijken haha

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! :) En ja, ik vraag me altijd af wat ze dan denken haha. Gelukkig heb ik dat laatste nog niet echt gehad, maar kan het me voorstellen dat er zulke nieuwsgierige mensen zijn!

   Delete
 3. Hele mooie outfit! De trui ziet er ontzettend fijn uit! En de ringen zien er ook tof uit! :)

  ReplyDelete
 4. Mooie combi! Ik krijg die truien alleen nooit zo netjes een stukje in mijn rok geschoven! X

  ReplyDelete
 5. super:) xx
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  ReplyDelete
 6. Mooie outfit. De juwelen zijn ook prachtig.

  ReplyDelete
 7. Wat een cozy look! Love it <3

  ReplyDelete
 8. Super mooie foto's! And love the look!

  ReplyDelete
 9. Zo'n mooie combinatie :)

  ReplyDelete
 10. Leuke outfit, je hoed is er leuk!

  ReplyDelete
 11. Hahah dat verhaal met die hond! :')
  Is dit trouwens een 'nieuw' stukje bos? Super mooie foto's!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaaa haha, dit is het enige stukje bos wat er nog groen uit ziet. Mijn mooie plekjes zijn niet meer herkenbaar met die kale bomen :(

   Delete
 12. Wat een mooie ringen!

  ReplyDelete
 13. Haha ja, altijd ongemakkelijk als er iemand langsloopt als je outfitfoto's maakt.. ik vind je trui heel erg leuk, die moet je inderdaad vaker dragen! :)

  ReplyDelete
 14. Ik heb geen 'hoeden hoofd', maar de rest van de items zou ik ook zo dragen!

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥