Shoeeeees!
Shoes: Sasha

NL: Goede morgen! Gister ben ik naar de tandarts geweest om 1 van de 2 verstandskiezen te laten trekken. Nu heb ik tijdens de verdoving op mijn lip gebeten (en flink!) waardoor ik nu met een zoeloe lip rondloop. Haha! Hopelijk trekt het snel bij! Gelukkig heb ik nog niet echt plannen voor dit weekend ;)

Laatst ben ik naar de nieuwe Flagship store van Sasha in Amsterdam geweest. Samen met Silvy en Jamie, de meiden van The Girls Behind The Camera, mocht ik nieuwe schoenen uitzoeken. Lucky me! Ik ging eigenlijk voor een laarsjes zonder hak variant maar helaas hadden ze niet wat ik zocht. Maar toen ik deze al had zien staan kon ik ze toch al niet meer uit mijn hoofd zetten. Wat een beauty's! En ze zitten echt heeerlijk. Normaal loop ik nooit een hele avond op hakken maar met deze kan dat gemakkelijk. I'm a happy girl! Fijn weekend!

EN: A couple of weeks ago I went to Amsterdam to shop some new shoes. I found these beauty's and I'm so happy with them! They are comfy, stylish and winterproof. I'm a happy girl!

6 comments:

 1. Super leuk, wat een mooie laarsjes! Beterschap met je lip, tandartsbezoekjes zijn naar :(

  XX www.laurenlouvaine.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dat zijn ze zeker! Gelukkig viel het allemaal mee :) Dankjewel!

   Delete
 2. Anonymous5.12.15

  Oh ze zijn zo leuk! En beterschap met je lip!

  ReplyDelete
 3. oh, deze zijn super leuk!

  ReplyDelete
 4. Echt zo'n leuke laarsjes, ben helemaal fan! En veel beterschap met je lip meid, hopelijk is het ondertussen alweer wat beter.
  XO IMKE | Pastellics

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥