It's almost that time of the year..

Top: Vintage     Skirt & Hat: H&M     Shoes: Sacha Shoes     Rings: Primark     Bracelets: Zara     Watch: Beautiful Bijoux

NL: Het is bijna kerst! Gezellige kerstlichtjes, veel lekker eten, kerstliedjes op de radio en heel veel leuke kerstoutfits. Daarbij horen ook de fijne en foute kersttruien. Dit is mijn enige echte kersttrui, ik draag hem nu al 3 jaar op een rij tijdens kerst. Fout is hij niet echt, wel vintage! Velvet is ook weer helemaal terug en zo zie je maar weer; gooi nooit wat weg. Het komt altijd weer terug! 

Ik was stiekem wel blij met deze foto's. Het bos ziet er op dit moment eerlijk gezegt niet uit, ik herken mijn mooie plekjes van afgelopen zomer en herfst niet meer terug. Alles is zo kaal! Gelukkig bestaan er ook nog bomen die hun kleur en bladeren (in dit geval naalden) niet verliezen. Deze dennenbomen passen ook nog eens perfect bij het kerstplaatje. 
Wat vinden jullie van deze outfit? Geniet van de voorpret van kerst! 

EN: It's almost that time of the year: Christmas! Christmaslights, food, songs and ofcourse a lot of cute Christmas outfit's. This is my one and only Christmassweater. It's a vintage one. Velvet is back on trend and that reminds me of something; never throw your clothes away! They're always get back on trend! ;) 
What do you think of this outfit? Enjoy the Christmas preparations!

21 comments:

 1. Ohh wat een superleuke trui! Ik vind velvet helemaal leuk haha. Gaaf horloge ook!<3

  ReplyDelete
 2. Anonymous21.12.15

  Wauw, prachtige outfit! En die horloge is om verliefd op te worden!

  ReplyDelete
 3. Wat zie je er ge-wel-dig uit! En dat horloge.. WAUW!
  Die vind ik echt heel erg vet. Geniet van de feestdagen lieve!
  Liefs Iep xo

  ReplyDelete
 4. Prachtige look!!

  My blog: Street Style City

  Also have a look at my photography page: Photography

  ReplyDelete
 5. Het zijn zeker mooie foto's. Mooie outfit, vooral de bloes is leuk.

  ReplyDelete
 6. Ohhhh dat horloge is echt zo mooi! :o

  XX www.laurenlouvaine.com

  ReplyDelete
 7. Wauw, mooie foto's! Ik vind de top echt prachtig!

  ReplyDelete
 8. Perfect:) xx
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  ReplyDelete
 9. Foute kersttrui? Dit is helemaal hip! Ik kan nergens zoiets vinden! X

  ReplyDelete
  Replies
  1. hihi hij is ook niet echt fout, en hij is vintage dus lekker uniek! :)

   Delete
 10. Echt een leuke outfit! Die kleur staat je goed!

  ReplyDelete
 11. Wat een leuke outfit weer =)
  Echt een mooie kerst outfit!
  Liefs Jorinda

  ReplyDelete
 12. Jaaa, ik heb zin in Kerst! Dat velvet truitje is heel leuk. Ik had een felroze velvet jurkje maar deed 'm nooit aan, dus heb ik 'm weggedaan. Maar als ik dit zie vind ik het toch wel een leuk stofje!

  ReplyDelete
 13. Wat staat de kleur rood je prachtig trouwens!

  xoxo
  www.its-dash.com

  ReplyDelete
 14. De trui valt lekker op in het bos in de foto's. Ik vind de laatste foto, van jouw hand en de sieraden echt prachtig!

  ReplyDelete
 15. Wauw, prachtige outfit! Die hoed maakt de outfit echt af. Ik ben ook dol op de sieradencombinatie, erg mooi!
  Liefs,
  Elles

  ReplyDelete
 16. Ik volgde je al een tijdje op instagram, maar ik heb nu ook je blog gevonden! Wat een leuke blog heb je toch ook, en prachtige foto's!

  ReplyDelete
 17. Die top vind ik zo leuk! De foto's zijn ook erg mooi geworden x

  ReplyDelete
 18. Toffe foto's en wat zie je er leuk uit :)

  ReplyDelete
 19. Mooie kerstoutfit, je rokje vind ik er leuk en staat je mooi zeker in combinatie met je rode top.

  ReplyDelete
 20. Anonymous8.1.16

  I'm constructive I'll be back and will ship out Blackcore Edge va several of my colleagues.im bookmarking this blog & visiting another timefor updates. Thank you.You made some good points there. I looked on the internet for the issue and found most individuals will go along with with your blog.This is a remarkable article by the way. I am going to go ahead and bookmark this post for my brother to read later on tonight.For more ==== >>>>>> http://www.supplements4help.com/blackcore-edge/

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥