Fine pieces
Top, Hat and Bag: Primark     Pants: Boohoo

NL: Jaaa, daar is ie weer! Mijn paarse palazzo pants. Zo'n fijn ding! Deze gaat zeker mee met mijn trip naar Thailand komende februari. Can't wait! In deze outfit draag ik vooral lichtere kleurtjes. Mijn bruine hoed draag ik eigenlijk bijna nooit omdat mijn zwarte hoed vaak beter te combineren is. Super zonde eigenlijk, ik ga zeker proberen deze vaker te dragen! Deze top vond ik bij Primark tussen de basics. Ik hou van ribstofjes en een net wat andere vorm dan standaard truien. Deze heeft een hogere nek wat ik altijd erg mooi vind. Ook is deze 'basic' super makkelijk te combineren. Ik denk dat ik deze nog in andere kleurtjes ga aanschaffen!

EN: And there he is again, my purple palazzo pants! It's so nice to wear it. I'm gonna take this pants definately with me during my trip through Thailand! In this outfit I wear light colors. I don't wear my brown hat often because I think my black hat suitst better with everything! What a shame, I'm gonna try to wear this hat more often!

7 comments:

 1. Pfioewwww knappie! Wat een mooie look alweer! Ik vind de palazzo pants nog steeds geweldig, en dat hoedje staat je echt heel goed! Zeker vaker dragen ;)
  XO IMKE | Pastellics

  ReplyDelete
 2. Oeh, fijne broek inderdaad! Heerlijk even zo'n outfit, tussen al die truien en dikke vesten :) X

  ReplyDelete
 3. wauw super deze outfit, ik vind het altijd zo leuk om te zien :)
  xx

  ReplyDelete
 4. Prachtige foto's en die locatie is ook zoooo mooi. <3

  ReplyDelete
 5. Mooie foto's en outfit. De broek vind ik zelf prachtig.

  ReplyDelete
 6. Anonymous19.12.15

  Mooie look! Groet Edwin. foto-edwin.nl

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥